(۱۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۴۰ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: مستقیم و واضح و رک نگفتم. فقط یکبار توی تلگرام بهش پیام دادم که قرارداد جدید را کی باهامون میبندید ؟ فقط این مشکل من نیست .ما پنج نفر هستیم که داریم روی اون پروژه کار میکنیم و من فقط از طرف خودم حرف نزدم. گفتم بچه ها هم در این مورد سوال دارن که من مسئول شدم بپرسم. بعد ایشون جواب داد که از دید ما هنوز بچه ها در حدی نیستن که بخواهیم باهاشون قرارداد ببندیم و باید فاز اول پروژه تمام بشه تا من بعد تصمیم بگیرم با کدومیک از اعضا میتونم کار کنم. من گفتم که فاز اول پروژه کی تمام میشه ؟ گفت حدودا یک دوماه دیگه.
دیگه من حرفی نزدم.
بنظرتون چکار کنم؟
بعد حتی من این ایده ای که دارن پیاده سازی میکنن را بهش گفتم مطمئن هستید این ایده میتونه درآمد خوبی داشته باشه؟ گفت من برای این ایده چندجا پرس و جو کردم گفتن اگر عملی بشه خوبه و همینکه سایت روی سرور قرار بگیره مخابرات موظف هست ماهیانه پول به ما بده. من همچین صحبتی را تاحالا نشنیده بودم. از دوستان کسی میدونه که واقعا اگر سایتی بازدید زیاد داشته باشه مخابرات موظف هست به اون شرکت ماهیانه پول بده؟
۱- کسی بدون پول و قرارداد کار نمی کنه. اصلا منطقی نیست. من خودم یه بار بدون قرارداد پروژه گرفتم طرف وسطش بیخیال شد. آخرش با کلی دعوا حاضر شد پروژه ادامه پیدا کنه. کار همیشه با قرارداد سفت و سخت بسته میشه و لاغیر. فعالیت اقتصادیه مسخره بازی که نیست. یه ریال هم توش حسابه.
۲- یکی دو ماه نداریم. کار حساب و کتاب داره و باید مدیر پروژه داشته باشه. مدیر پروژه برنامه ریزی می کنه و زمان بندی میده. باید بگه دقیقا کی؟ ۳۰ روز دیگه؟ ۳۵ روز دیگه؟ ۶۰ روز دیگه؟
۳- به نمایندگی معنی نداره (از نظر من). هر کسی خودش زبون داره و شرایطش با بقیه فرق داره.
۵- اگه شما کارمند هستید (شریک نیستید) در نتیجه شما پولتون رو میگیرید. موفقیت پروژه مشکل شما نیست. اگه پروژه موفق بشه سودش رو کارفرما میبره. اگه ضرر کنه هم اون ضرر می کنه.
۶- بررسی ایده روش های درست حسابی داره. مثلا روش های آماری. بر حسن حدس و ظن و اینکه اون بازاریه خیلی حالیشه نیست.
(۱۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۴۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: حالا مگه به شما پول بیشتری بده قراره بقیه بفهمند؟ من میشناسم کسی که مدیر شرکت حقوق خیلی بالاتر بهش میده ولی بهش گفته به بقیه اعضا نگو چون کار تو خیلی بهتره من بهت بیشتر میدم ولی مطرح نکن که صدای بقیه در نیاد
اینم از اون تنگ نظری های مسخره است. نگاه سلبی و منفی دارن. میتونست به جای این شفافیت درست کنه و هر کسی بدونه چرا داره انقدر پول میگیره و همکارش چرا داره بیشتر میگیره. بر اساس یه نظام ساختار مند حقوق بده (مثل ارزیابی عملکرد) این مسائل پیش نمیاد.
(۱۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۲:۴۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: من اتفاقا دیروز داشتم به همین قضیه فکر میکردم که کار یا باید دولتی باشه که مطمئن باشی حقوقی بهت میدن یا اینکه خودت کار راه بندازی که من نمیخوام خودم شرکت بزنم و کار راه بندازم چون خودم را موندگار تو شهر خودم و ایران نمیبینم. پس باید چکار کنم؟
اینطوری نمیشه نظر داد. اطلاعاتم خیلی کمه که بخوام نظر بدم.