کاملا با مسعود جان موافقم. من اگه نتونستم با یوسفی ارتباط بگیرم و راحت کتابهاشو بخونم دلیلش این بوده که این کتابها برای مهندسین کامپیوتری نوشته شده که خیال دارن الان امتحان ارشد شرکت کنن، نه من که از یه رشته ی کاملا غیر مرتبط اومدم و میخوام اینا رو حالا تازه بخونم و ببینم چی پیش میاد. کتاب یوسفی اتفاقا خیلی خوبه و مثل یه الگوریتم واقعی برای برنامه ای نوشته شده که قراره تو رو ببره تا قبولی کنکور. منتهی این شیوه ی نگارش همونطور که گفتم برای مهندسا خوبه، ماها که از رشته های غیر مرتبط اومدیم باید با کتابهای ساده تری شروع کنیم. یا کلا از کتابهایی استفاده کنیم که بیان ساده تری دارن. کتابهای یوسفی به نظرم سطحشون برای ماها یه کم بالاس.
اینجا همیشه تو این انجمن همه فکر میکنن من اومدم فخر بفروشم ولی همیشه گفتم الانم میگم من یه صفر کیلومتر در مهندسی هستم و تازه اول راهم. ممکنه امسال هم قبول نشم و سال دیگه قبول بشم (از این جوگیری های قبل از کنکور بود
). برای من و همینطور شما تسلا جان باید از منابع دیگه ای استفاده بشه که سطحش کمی پایینتره و بعد از اینکه کمی راه افتادیم به این کتابهای سطح بالاتر مراجعه کنیم.
به نظرم باید یه تاپیک داشته باشیم برای کسانی که از رشته های غیر مرتبط میان و میخوان کنکور کامپیوتر و آی تی بدن. من میگم هیچ ادعایی ندارم و تنها چیزی که همیشه اینجا خواستم برقراری ارتباط با شما و یادگرفتن از شما و آشنا شدن با فضای فنی مهندسی هست. امیدوارم شماها مهندسین گرامی به ما کمک کنین تا امواجمون رو بیاریم روی مدار های صفر و یک و مثل شما فکر کنیم.