(۰۷ فروردین ۱۳۹۹ ۰۱:۳۰ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: (07 فروردین ۱۳۹۹ ۱۱:۱۷ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: اینجا کلا اینطوریه، هیچکس از هیچی استقبال نمیکنه. من ته توشو درآوردم این کتاب ترجمه نشده، یه کتاب جدید هست، واقعا دوست داشتم دوستان پایه بودن یه حرکت بزرگ میزدیم و این کتاب رو ترجمه میکردیم ولی خب استقبال نمیشه. من الان چند ماهی هست که عضو مانشت هستم و تو این مدت هیچگونه فعالیت مثبتی از کسی ندیدم. البته منم شنیدم که قبلا خیلی اینجا فعال بوده. الانم هنوز سر حرفم هستم، اگه دوستان پایه هستن شروع میکنیم و ترجمه میکنیم. اتفاقا این روزها که مجبوریم تو خونه باشیم به نظرم خیلی کار مفید و خوبیه.
سلام
انگیزه ایجاد کن خب
وقت بذارن که چی بشه؟
پول خوبی توش هست؟
رزومه یا آینده خوبی داره؟
۶ تا ۴ سال پیش اینجا خیلی فعال بود. الانم همونا هستیم که سن دوستان بالاتر رفته. اکثرا رفتن دنبال کار و زندگی شون.
تالیف به انگلیسی و انتشار آنلاین و کسب درامد چطوره؟
(۰۸ آبان ۱۳۹۸ ۱۲:۱۳ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: آیا کسی هست که مرا یاری کند؟
بابا بیاین جمع بشیم باهم یه کار خفن انجام بدیم. حس همکاری داشته باشین و جرات داشته باشین. بیاین ببینم چه کتاب یا کتابهایی هستن که بیشتر کمبودشون احساس میشه؟ یا لااقل بگین در چه زمینه ای بیشتر تا خودمون باهم یه کتاب خوب انتخاب کنیم.
محاسبه ارزش مادی معنوی به زمانی که میذاریم خیلی مهمه...
فک نکنم کمبود کتاب احساس شه
اگه هدف بازار ایران باشه که زیاد بازار جذابی نیست فک کنم
مگه اینکه دانشگاهی باشه
اولا که رزومه ی خوبی داره، خصوصا برای اونایی که دوره ی کارشناسی درس میخونن، من خودم امتحانش کردم، شک نکن. تو دوره ی ارشد تالیف به درد میخوره بیشتر، ولی تو دوره ی کارشناسی ترجمه خیلی جواب میده. این کتابی هم که من پیشنهاد کردم دقیقا دانشگاهیه، یعنی اگه ترجمه بشه به این شکل میشه که اساتید این کتاب رو به دانشجوهاشون پیشنهاد میدن، و کم کم این کتاب تبدیل میشه به یه کتاب مرجع.
من خودم یه کتاب تالیف و ترجمه کردم، البته در زمینه ی بیومکانیک در کارگردانی و بازیگری در تئاتر بود. دقیقا، این کتاب زمانی به میدون اومد که هیچی در مورد این تکنیک در ایران وجود نداشت، این تکنیک هم سراسر حرکت و بدن بود و ساختار ها و دکورهای خاص. دقیقا از اون زمان تا الان سال ۸۶ تا حالا چیزی که اتفاق افتاده این کتاب منبع هست برای دانشجو ها، الان هم به چاپ سوم رسیده، و مهمترین اتفاقی رو که ترتیب داده این بوده که تئاتر ها هرچند فقر محتوا داشته باشن، اصولی تر شده حرکت درشون و دکور. برای من اصلا درآمد چندانی نداشت، سرجمع تا حالا ۷۰۰ هزار تومن. ولی چیزی که شد تونستم یه حرکت مثبتی انجام بدم برای تئاتر مملکت. یه کاری کردم، حالا فرض کنین تو دوران و عالم کامپیوتر، چی میشه اگه یه کتاب ساختار داده ی جدید با حرفهای جدید بیاد، شکل جدیدی از آموزش ساختار داده رو نشون بده، و یه سمت و سوی جدید، یه نگاه جدیدی رو ایجاد کنه؟
من به اندازه ی ورق ورق جزوه ها و کتابهایی که خوندم به این آموزش عالی بدهکارم، وظیفه دارم یه حرکتی کنم که در زمینه ی کاریم بتونم یه جهش مثبت ایجاد کنم. کلا این وظیفه ی من تنها نیست، هر کسی اگه اینطوری فکر کنه اینجا میشه آمریکا!
اما اگه دوست داشته باشین، میتونیم برای انتشارش یه کاری کنیم که همه ی کسایی که روش کار کردن یه جوری از عوایدش بهره مند بشن. این مسئله نشد نداره، ولی مهم اجر معنوی اونه.
چرا فکر نمیکنی کمبود کتاب احساس بشه؟ دانشجو اهل هر کجای دنیا که باشه عشقش اینه که کتابو بگیره دستش ، ورق بزنه و توش خط خطی کنه. این از جنبه ی چاپیش. بعدم اینکه من به شخصه به مقالات زیاد اطمینان نمیکنم و همیشه توی منابع بیشتر پی کتاب هستم. کتاب اگه بکر باشه و یه حرف تازه برای گفتن داشته باشه مطمئنا همیشه جای خالیش تو قفسه های کتاب میدون انقلاب و دانشگاه احساس میشه.
اگه دوست داشته باشی میتونیم در مورد تالیف به انگلیسی و انتشار و فروش آنلاین هم صحبت کنیم.