(۱۶ مهر ۱۳۹۸ ۰۱:۳۳ ب.ظ)mona64 نوشته شده توسط: (16 مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۴۸ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: دقیقا آقا بابک!
امسال ایشالا میشه ولی اگه نشه سال دیگه.
منتهی من نمیگم اینو که حتما امسال بشه. در مورد رشتم هم نگران نباش. من از سن ۱۳ سالگی دارم کار کامپیوتر و برنامه نویسی و وبمستری و طراحی وب انجام میدم. درسها رو هم همچین نیست که قبلا نخونده باشم. من یه دور قبلا با همسرم تمام این درسها رو خوندم عین بچه و مادر که تصورشو بکن بچه درس میخونه مادره هم باهاش هر سال میره کلاس بالاتر. ایشالا که امسال هم بخیر بگذره و همه چی خوب پیش بره.
با این حال کاملا بهت حق میدم و حتی به پزشکم قول دادم که ملایم درس بخونم و مهم همین امسال حتما نباشه.
مطمئن هم باش من اهل خالی بندی و دو ماه خوندن نیستم، من اگه کاری رو انجام بدم میگم انجام دادم، همینطور اگه نگاه کنی هر کتابی رو شروع میکنم اینجا مینویسم در موردش که بقیه هم بخونن. من علاقه دارم به همه کمک کنم وارد رشته مورد علاقشون بشن پس از تجربیات قبلیم هم اینجا برای همه مینویسم. خیالت تخت
سلام مجدد دوست عزیز
چقدر خوب که انقدر با انگیزه و مصمم هستید امیدوارم همونی بشه که میخواید
منم تازه شروع کردم به خوندن. همیشه عاشق درس و تحصیل و دانشگاه بودم و البته خب بعد از لیسانس رفتم دنبال کار و بعدم ازدواج و بعدم بچه الان کلی از درس عقبم ولی بازم امیدم رو از دست نمیدم. جدی تصمیم گرفتم بخونم با وجود اینکه شاغلم و یه دختر ۳ ساله هم دارم درس خوندنم خیلی سخت میشه برام در واقع فعلا فقط شاید ۲ ساعت شبا که دخترم بخوابه بتونم بخونم ولی همونم میخونم و میرم جلو ان شالله بتونم ساعت مطالعه مو ببرم بالا. میدونم با این شرایط قبولی سراسری سختم میشه ولی تمام سعی مو میکنم برای دانشگاه و رتبه خوب و در نهایت اگه نشد آزاد. ممنون میشم از شما هم که تجربه داریم کمکم کنید. فعلا با کتابای مدرسان شروع کردم به نظرتون همینا کافی میشه؟ و اونایی که گفتم ندارم هم البته باید بگیرم. کامپایلر پایگاه داده ساختمان داده و طراحی الگوریتم
من امروز اونقدر سرم شلوغ بوده که الان پست شما رو دیدم. شما لطف دارید، امیدوارم که شما هم به هر رشته ای میخواین و گرایشی که میخواین راحت قبول بشین.
به نظر من کتابهای مدرسان حرف ندارن. من الان دیروز سه تا دیگه از کتابهاش گرفتم و خیلی عالی هستن. ساختمان داده و طراحی الگوریتم و آمار و احتمال رو هم گرفتم. به نظر من مهم اینه که آدم اراده کنه، شدنش میشه.
آدم باید فقط بخونه تا بشه و به نظرم مدرسان کتابهاش خیلی جامع و خلاصه هستن و مثلا من مدار منطقی رو که مسلط بودم الان فقط برام دوره میشه و ساختمان داده حرف نداره.
من شما رو درک میکنم چون منم شرایطی مشابه شرایط شما دارم، خودم مشکل و بیماری دارم، همسرم دوست نداره من درس بخونم، پدر و مادر پیر هم دارم، شانس آوردم بچه رو دیگه ندارم. میدونم با بچه خیلی سخته درس خوندن ولی شما میتونی، شبی دو سه ساعت هم بخونی موفق میشی به شرطی که اراده کنی و همون دو سه ساعت رو خوب و مفید درس بخونی. هر کمکی هم از دستم بربیاد دریغ نمیکنم.
کامپایلر پوران پژوهش شاپوری رو بگیر
پایگاه داده کیوان پور از انتشارات پر یا پارسه
ساختمان داده و طراحی الگوریتم من خیلی کتاب امتحان کردم ولی خداییش با کتابهای نصیر و مدرسان خیلی راحت ترم
حالا اگه باز هم راهنمایی خواستی در خدمتم در حد بضاعتم، خوشحالم که شما هم اینجا با ما هستین.