(۱۴ مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۱۲ ق.ظ)amir95 نوشته شده توسط: (14 مهر ۱۳۹۸ ۱۲:۰۹ ق.ظ)marvelous نوشته شده توسط: (13 مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۴۷ ب.ظ)amir95 نوشته شده توسط: (13 مهر ۱۳۹۸ ۱۱:۳۵ ب.ظ)marvelous نوشته شده توسط: ببین من فیلمهاشو میخوام، میفروشی؟
بنظرم برای ساختمان داده صبر کن تا فیلم های استاد طورانی بیاد اگه عجله نداری
چشم، فقط بهم بگو وقتی اومد
چشم حتما اعلام میکنم
بچه ها یه سوال ، منبع شما برای سیستم عامل و پایگاه داده چیه؟
ببین من برای سیستم عامل حقیقت از انتشارات پر رو میخونم، خیلی عالی و جامعه. ولی چون برای هوش پایگاه داده لازم ندارم نمیخونم و اطلاعی در موردش ندارم.
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده که احساس کردم اینجا باید مطرحش کنم. احتمالا اطلاع دارید کمابیش که هفته پیش من تشنج سختی کردم و بعد از مراجعه به بیمارستان مشخص شد که یه سکته مغزی رو هم رد کردم. الان تقریبا ده روزه خیلی دست و پا شکسته دارم درس میخونم. امروز عکسها و نوارها و همه آزمایشهامو بردم پیش دکترم و میدونین چی شد؟ دکترم شروع کرد دعوا کردن با من که برای چی دوباره دست گرفتی بری دانشگاه و از این حرفا. ولی بعد که شوق و علاقه من رو دید گفت بخون ولی به خودت فشار نیار و استرس نداشته باش. خودتو خسته نکن.
حالا من یه مشکلی پیدا کردم، قبول دارم من بد شرایطی رو گذروندم و باید یه کمی هم بیخیال باشم و هم استراحت کنم، ولی من نمیتونم درس نخونم. میخوام امسال هر طور شده دست و پا شکسته درس بخونم و حتما هم شریف هوش مصنوعی میخوام. از خودم متشکر نیستم ولی همیشه توانش رو داشتم و تونستم و خودمو رسوندم. ولی الان از شما یه کمک میخوام و اون اینه که برای من یه برنامه ریزی ملایم بکنین اینجا که من بتونم بر اساس اون پیش برم و هم زیاد خسته نشم و هم درسمو خونده باشم.
امشب که با دکتر این بحث ها شد خیلی حالم گرفت. واقعا احتیاج به مشاوره شما دوستان، خصوصا دوستانی که این تجربه رو در رشته کامپیوتر داشتن دارم. من باید قبول بشم و باید به این آرزوی کودکیم برسم. پس بیاین نظراتمونو بزاریم رو هم یه راهی براش پیدا کنیم.