(۰۶ آبان ۱۳۹۸ ۰۷:۰۲ ق.ظ)Who cares نوشته شده توسط: دوستان مدرس خوب برای شبکه کدوم استاد هستن ؟ من چون تغییر رشته ای هستم راحت نبودم با کتاب خوندن و به فکر حذفشم ولی میگم شاید راحت اومد سوالات پشیمون شدم
برای شبکه بستگی داره چه گرایشی بخواید امتحان بدید.
اگر گرایش شبکه یا امنیت میخواید امتحان بدید که خوندن کتاب کراس انتشارات نص با ترجمه استاد ملکیان واجب هست.
اما این کتاب کنکوری نیست و صرفا مرجع هست.
کتابهای کنکوری دیگه موجود در بازار:
جزوه دسنویس استاد حقیقت: چوت دستنویسه و مثل کتاب دقیق نیست و فهرست و اینا نداره من تهیه کردم اما نمیتونم بخونم. این جزوه خلاصه چهار فصل اول کراس هست.
کتاب مدرسان: ندیدمش اما استاد یوسفی گفتند که کتاب خوبیه من دو سه روز پیش انلاین خریدم و هنوز به دستم نرسیده.
کتاب پوران: ندیدم کتابشو اما یکی دو نفر پارسال که خونده بودن میگفتن بد نیست و باهاش دو تست جواب دادن.
جزوه استاد خلیلی فر: ندیدم کسی جایی تعریف کنه ازش یا بگه خوب نیست بطور کلی استاد خلیلی فر بخاطر درس پایگاه دادشون معروفند و کتاب هوش مصنوعیشونم برای کسانی که نمیخوان گرایش هوش شرکت کنن کافیه.
کتاب قدیمیه پارسه: مطالب این کتاب قدیمیه و بدرد کنکور نمیخوره.
تستهای تالیفی استاد حقیقت که در کانالشون هست: هر کی خونده راضی بوده. رایگانه و تقریبا همه میگن خوبه.
اما کلاسها:
من از کلاس این اساتید خبر دارم که انلاین هست: استاد حقیقت و استاد فرزام. هر دو استاد خوب هستن و من بعد از تحقیقات زیاد در کلاس استاد فرزام ثبتنام کردم. چند نفر از رتبه برترهای پارسال تعریف کلاسشون رو کردند.