به نظر من کسانی که بین این دو راهی قرار میگیرند درس را انتخاب کنند یا همراه با کار کردن و یا فقط درس خوندن خیلی شاید درست نباشه که من این طور مستقیم برای همه یک نسخه بپیچم ولی ارشد را توی ۳ ترم میشه جمع کرد و بعد هم ترم ۴ ی کار پاره وقت گیر آورد
بعد هم تا آخر عمر فرصت برای کار کردن هست دیگه همیشه آدم توی برزخ نمی مونه که اگر درس میخوندم چی میشد یا نه...
اینم خوب میدونم که شرایط اقتصادی خیلی سخته و رها کردن کار و رفتن و درس خوندن سختهو شرایط نسبیه
اگر امکان داره که همزمان درس و کار را پیش ببریدبا رشته ما هم میشه دور کاری پروژه های طراحی سایت و برنامه نویسی انجام داد
توی ارشد آدم ب یک بلوغ میرسه
من خودم چیزهایی که توی ارشد یاد گرفتم هیچ جا یاد نمی گرفتم
اصلا درس خوندن خودش کلی به آدم اضافه میکنه و استادها خیلی می تونن به آدم جهت بدن
من خودم کار نیمه دولتی داشتم و رها کردم خدا را شکر پشیمون نشدم هر چند خیلی دوست دارم کار را هم داشته باشم که به یاری خدا برنامه هایی براش دارم ولی اگر الان درس نمی خوندم فکر میکنم بعدا موقعیتی برام پیش نمیومد که برم دانشگاه روزانه
(۱۰ خرداد ۱۳۹۸ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: من پیشنهاد میکنم اگر کسی هم وارد ارشد شد، پس از اتمام دروس ( بعد ترم ۲ یا ۳) شروع به کار پاره وقت کنه و همزمان با پایان نامه، جایی مشغول به کار بشه ترجیحا در حوزه تخصصی و یا حوزه مرتبط.
کاملا درست می گویید