(۱۰ مرداد ۱۳۹۷ ۰۲:۱۶ ب.ظ)۴L1R3Z4 نوشته شده توسط: میشه دلیلتون رو هم بفرمایید؟
توو سوالت دلیل نپرسیده بودی. شرایطت رو گفتی و پرسیدی کدوم، منم گفتم نرمافزار تهران.
اصلا مگه گرایشها ادغام نشده و اسم همهش نشده مهندسی کامپیوتر؟ یه سری درسهای جامع باید پاس کنید که شامل درسهایی از هوش و نرمافزار و سختافزار هست، بعدش انتخابی هست. اسم مدرک هم میشه مهندسی کامپیوتر؛ که البته اسم اشتباهی هست. توو هر جای دنیا بگی مهندسی کامپیوتر خوندم، فکر میکنند همون سختافزار منظورته.
از نظر کار در ایران که تقریبا فرقی نداره علوم کامپیوتر خونده باشی یا نرمافزار. به تواناییهات نگاه میکنند. البته بعضی شرکتها کم و بیش مینویسند که مثلا "مهندس نرمافزار" که البته این عنوان برای مقطع کارشناسی به تاریخ خواهد پیوست. در کل مهندسی خوندن یه مقدار شانس رو بالا میبره.
از نظر رشته، علوم کامپیوتر شریف خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنی تئوری و نچسب (حداقل برای من) هست. علوم کامپیوتر درست حسابی عملا همون مهندسی نرمافزار سابق بود که الان حذف شد. این یکی علوم کامپیوتر که با دانشکدهی ریاضی هست، ملغمهای از ریاضی و تئوری و الگوریتم هست.
موقع اپلای هم، حداقل دانشگاههای خوب فرق علوم کامپیوتر و مهندسی کامپیوتر شریف رو متوجه هستند و به نظرم مهندسی کامپیوتر تهران از علوم کامپیوتر شریف دهنپرکنتر هست.
در مورد معدل و ... هم، دوباره حداقل دانشگاههای خوب از رنجِ معدل هر دانشگاه خبر دارند. اگر نداشته باشند هم، وظیفهی شما هست که بنویسید معدلم ۱۶ ولی رنکم ۵ از ۶۰ هست. معدل هم ربطی به سختگیری نداره؛ مثلا فکر نمیکنم طراحی الگوریتم رو بقیهی دانشگاها مثل شریف سخت بگیرند ولی چند نفر نمرهی کامل میشن ولی مثلا همون درس رو توو علم و صنعت یهو دیدی یه خلوضعی اومد گفت من وقتی دانشجو بودم این درس رو با ۱۵ پاس کردم، شما هم که بیشتر از من بلد نمیشید، پس سقف کلاس ۱۵ خواهد بود.
مکانیکم نباید بزنی. الان همه میخوان به کامپیوتر تغییر رشته بدن. شرایطشون رو بیاری هم باز ممکنه بری توو صف، یا قبول نکنند. زمان یکی از معاونین دانشجویی که حتی رتبه خوبهای برق رو هم قبول نمیکردند. همین کامپیوتر تهران هم خوب اپلای میکنند. فقط جو ریسرچیش توو کارشناسیش نسبت به شریف (خیلی) کمتره.