(۰۷ مرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۵۶ ب.ظ)marjan_m نوشته شده توسط: (22 تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Ar10 نوشته شده توسط: با سلام
موفقیتتون رو تبریک می گم.
۱-اگر امکانش هست فصل هایی از کتاب راسل که برای کنکور باید بخوانیم رو بگید.
۲-با توجه به تحقیقات شما کدام یک از دانشگاه های شریف و تهران برای یادگیری ماشین و شبکه های عصبی بهتر است؟و در کل شریف و تهران هر کدام برای کدام قسمت از هوش مصنوعی مناسب تر است؟
سلام دوست عزیز
ممنونم و عذر می خوام برای تاخیر در پاسخ گویی
۱- فصل یک تا دوازده راسل که دو فصل آخر کمتر ازش سوال اومده توی کنکور و من خودم به خاطر کمبود وقت از روی کتاب پارسه خوندم اونارو
۲- شریف یادگیری کار می کنه با یه خانومی به نام سلیمانی البته نمی دونم افراد دیگه ای هم کار کنند یا نه خانوم سلیمانی فکر می کنم ۴ ساله که اومدن شریف تهران یادگیریش اگر اشتباه نکنم با دکتر اعرابیه که سابقه شون خیلی بیشتره
من شنیدم توی یادگیری شریف بهتره و تهران هم قابل قبوله کاملن
برای بینایی و پردازش صوت و کارهای مرتبط با بایو شریف
برای علوم شناختی و کارهای رباتیکی صد در صد تهران + سوشال نتورکز
شناختی که من پیدا کردم تنوع کارها توی تهران خیلی بیشتر از شریفه
سلام خانم شاهی
من دیپلمم ریاضی هستش ولی کارشناسیم علوم اقتصادیه. به علوم کامپیوتر علی الخصوص گرایش هوش مصنوعی علاقه وافری دارم. این علاقه هم از روی هوس و... نیست.
از اونجایی که میدونم استعداد یادگیری و پیشرفت تو این رشته رو دارم ولی متاسفانه تو انتخاب رشته کارشناسی سهل انگاری کردم و این رشته رو خوندم
الان میخوام ارشد بدم و رشته ام رو به مهندسی کامپیوتر در ارشد تغییر بدم.
میخواستم ازتون راهنمایی بخوام در مورد اینکه چطور من میتونم دروس کارشناسی رو بخونم به طوری که در حد یه فارغ التحصیل کارشناسی رشته نرم افزار بشم اطلاعاتم خوب بشه ؟
یه سوال دیگه اطلاع دارین که ربات های ساخته شده در ایران مثل سورنا در شریف ساخته شدن یا علم و صنعت یا پروژه مشترکی بوده؟
سوال آخر اینکه این مباحثی که بالا فرمودین مثل علوم شناختی و زبان ماشین و یادگیری ماشین، چطور میتونم درباره شون اطلاعات کسب کنم؟ من بیشتر میخوام رو پروژه هایی که یادگیری ماشین و انسان رو تحلیل میکنن و همین طور بیورباتها کارکنم اگه از ارشد هوش قبول بشم البته!
آموزشگاه نصیر فقط تو تهرانه؟!