الان دارم با اتوماسیون ثبت نام (تاحدودی) غیرحضوری شریف کار میکنم، واقعا احساس غرور میکنم
البته احساس غرورم بخاطر طراحی یونیک اونها نیست بلکه اینقدر طراحی افتضاحه که نسبت به طراحی های خودم احساس غرور میکنم
آخه این چه وضعشه بقرآن
یعنی یه مشت لیبل و تکست باکس و دراپ دون رو بصورت یهویی پرت کردن تو صفحه، اصلا نه نظمی نه طراحی، هیچ. واقعا اگه پرت هم کرده بودن اینقدر نامنظم نمیشد
html محض هست با یه خورده کد سمت سرور، css براش معنی نداره
راستی شهر محل تولد به لاتین هم برای من فقط یه گزینه داره : کابل!
LOL خب بدمصب یه چیزی میذاشتی که روم میشد بزنم حالا حتی اگه اشتباهم بود
بعد خیلی جالبه نشستم اطلاعاتم رو وارد کردم ، دیدم زده عکس جدید آپلود کن ، عکس رو آپلود کردم و ثبت تصویر زدم ، صفحه دوباره لود شد تا عکس رو نشونم بده و هر چیزی که نوشته بودم پاک شد!!!
اینم به کنار دوباره اطلاعات رو وارد کردم، اومدم پایین دیدم مشخصات خویشاوندان رو میخواد، برای پدر رو خودش پیش فرض گذاشته بود، روی "اضافه" کلیک کردم تا مادر و برادرم رو اضاف کنم، فکر کردم یه چهار تا فیلد با یه زبون اسکریپتی اضاف میکنه، یهو دوباره دیدم صفحه ریلود شد، باز هم همه اطلاعات پرید
دیگه حقیقتش خسته شدم، نمیتونم
آخه این چه وضعیتی هست بقرآن، دانشگاه نمونه کشور، اتوماسیونش اینجوری؟؟؟!!!!!!! دقیقا فکر کنم همون موقع که تازه زبونهای برنامه نویسی اومده بودن اینا طراحی شدن، هنوز هم دست نخورده
-------------
نکته خنده دار ترش اینه که منوی افقی بالای سایت که تو همه سایت ها هست، برای سایت اتوماسیون شریف اگه بخوای زیرمنوهاش رو ببینی باید یه بار صفحه ریلود بشه، یعنی روش کلیک میکنی و صفحه ریلود میشه و زیرلینکها رو نشون میده، مثل اینکه روی یه لینک کلیک کنی
اصلا از وصفش قاصرم