(۲۹ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۶ ب.ظ)raminfa نوشته شده توسط: سلام.
من پارسال رتبه ۲۰۰ آیتی شدم که شبانه و روزانه تهران تقریبا نمیشد باهاش آورد. انصراف دادم و امسال به جای شرکت توی کنکور فقط اپلای کردم و از کانادا پذیرش فول فاند گرفتم برای ارشد. اگه قصد دارید که حتما برای تحصیل برید خارج از کشور من بهتون توصیه میکنم از همین حالا و قبل از ارشد برین و بیخود وقت خودتون رو تلف نکنید. اپلای کردن پروسه طولانی هستش و یک مقدار حوصله و تحمل میخواد ولی در عوض شما هستین و یک کره ی زمین کشور و دانشگاه. مطمئن هم باشید با هر سطح رزومه ای یه جای قابل قبول و متناسبی برای شما هست.
اگه میخواین ارشد رو بخونید و برای دکتری برید فقط یه توصیه براتون دارم، اونم اینکه به جز تهران و شریف و توی بعضی کشور های خاص امیرکبیر هیچ کدوم از دانشگاه های ایران شناخته شده نیستن و دیگه فقط بحث رزومه و توانایی های شما میاد وسط. نتیجتا برای ارشد ایران یه گزینه ای رو انتخاب کنید که راحت باشید و بتونید خوب توش کار کنید و یک مقدار رزومه بسازین.
متاسفانه معدل لیسانسم مناسب اپلای با فاند نبودو مقاله واینها هم نداشتم و حتما به فاند احتیاج داشتم وگرنه با حداکثر ۶ماه خوندن زبان میتونم نمره زبان خوبی بگیرم و مشکل زبان ندارم.حتی یکی دوسال پیش مدتی برای همین کار زبان خوندم و وقتی دیدم معدلم مناسب نیست دنبال پروسه به قول شما طولانی اپلای نرفتم
الان برای شبکه میگن اصفهان خوبه که مشخص نیست بتونم بیارم و شیراز شبکه نداره و میگن امنیتش قوی نیستوالبته اگه امنیت شیراز هم برم روی قسمت شبکه تمرکز خواهم داشت البته اگه بشه
فقط چیزی که بجز مناسب بودن شاخه و دانگشاه شیراز میمونه اینه که ایا برای یک خانم شاخه های ایتی مناسب تر یا به قولی راحت تر برای ادامه تحصیل و البته همون اپلای هست یا شبکه.یا فرقی ندارن
ن
وسوالیم که اینجا جواب بهم ندادناینه که من با نزدیک به ۱۶۰ ایتی بهترین داشنگاه روزانه برام کجاهست. چون تقریبا تا صدتا بعد از من رو هم میگن بوعلی و یزد و تبریزو امثالشون
البته اصفهان رو گفته میشه اساتید سخت گیری داره که بد نمره هستن و دانشگاه های دورتر از شیراز و اصفهان هم مناسب نمیبینم
مثلا همدان و یزد و تبریز و ارومیه هیچ میلی به رفتن به این دانگاه ها که دور هم هستن ندارم.والبته نمیدونم فکرم درسته یاا نه
الان شما پذیرش گرفتید کاملا؟
اگه اطلاعاتی در زمینه گرفتن فاند دارین و اینکه معدلتون چند بوده میتونید لطف کنید برام پیام خصوی بفرستید
ممنون