(۱۸ مهر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۳ ب.ظ)angel* نوشته شده توسط: اینجوری بخونم شاید خودمم انگیزم بیشتر بشه تموم کردن یه کتاب خودش روحیه ی آدم رو خوب میکنه
حتما برای شما اینجوری بهتره ۵ یا ۶ تا درس رو درست یاد بگیری خیلی بهتر از اینه که همه رو بخونی یاد نگیری
تست هم یادت نره فصل رو تموم کردی همه ی تستا رو تا آخر بررسی کن معمولا بررسی دقیق همه تست ها ۲ یا ۳ برابر زمان یادگیری تستا زمان میبره اگه هم بیشتر شد عیب نداره ولی همه رو با دقت بخون برای تستا هم من از این روش استفاده میکنم شایدم درست نباشه :
وقتی متن درسو میخونم مطالب و مباحثی که فکر میکنم تو ذهنم در میره و بدیهی نیست رو یادداشت میکنم وقتی سر تستا میرم یه سری تستا تابلوه یعنی با دونستن متن درس و یه نگاه خوب به سوال حل میشه اونایی که خیلی تابلوه مینویسم کنارش "گلابی" بعضی ها از دانسته های متن که به شکل جزوه خلاصه در میارم براحتی قابل حل نیست و جنبه آموزشی و تکمیل یادگیری های جزومو داره مینویسم آموزشی و مثلا بر حسب درجه آموزشی بودنش یک یا دو تا ستاره هم میزنم اگه هم دیدم خیلی سخت نیست ولی مطالبش اصلا تو جزوه نیست یه ستاره بیشتر
مثل زمان سربازی با درجه هاش
اینکار خوبیش اینه دور بعد تستای تابلو رو نمیزنم دیگه فقط آموزشی ها و سخت ها و... دور سوم فقط سخت ها و تستای جدید هنوز به اون دور نرسیدم
ببینیم چی میشه