(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۳ ب.ظ)amir_bolury نوشته شده توسط: (07 مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۵ ب.ظ)angel* نوشته شده توسط: سلام دوستان
واسه معماری من میخوام پارسه بگیرم چاپ سومش تو بازاره بنظرتون چاپ جدید میاد یا همینو بگیرم؟
بعد واسه مدیریت چی بگیرم؟اسم کتابو دقیق بگید ممنون میشم.
شرمنده دیر جواب دادم مشکلاتی داشتم
امروز درباره کتاب معماری پرسیدم ۲۴۰ صفحه هست هزینه پرینتش گفت ۱۸ تومن! اگه میخوای تهیش کنی برو تو دانشکده فنی(تو انقلاب چندتا مغازه گشتم نداشتن) دانشکده جدید برق طبقه همکف . من نشستم یه مقدار از فایل Pdf کتابشو از روی کامپیوتر خوندم دیدم سوالای it و کامپیوتر رو جواب داده (البته کاملا صحیح) نه با توضیحات زیاد و شیوا مثل بانک تست نصیر ولی خوبی اون تا نصیر اینه که it رو هم جواب داده ولی نصیر فقط ۱۰ یا ۱۲ سال اخیر اونم کامپیوتر رو ولی نصیر عالی توضیح داده(خود دکتر گفتن از کتابی که نوشتن راضی نبودن و خیلی روش وقت نذاشتن چیز خیلی خوبی که میخواستم در نیومد)
پس نتیجه: بهترین کتاب برای تسلط نسبی درس منطقی و معماری نصیر.
(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)angel* نوشته شده توسط: دوستان من درس خوندم چند روزه کاهش پیدا کرده ۲ روزم هست نمیخونم
همشم از چشم ساختمان داده و الگوریتم میبینم
کلا سرد شدم نمیتونم بخونم
یکی بمن کمک کنهمن یه دوست میخوام باهاش همراه شم که روحیه مو از دست ندم
به نظرم باید از درسهای آسونتری شروع میکردی فک کنم علتش اینه که با درسهایی که خیلی بهشون علاقه داری شروع نکردی شاید.
من تو یکی از مصاحبه هایی که خانم دختر مهربان قرار دادن مصاحبه اون آقایی که هوش رتبه ۱۵ اووردن رو خوندم گفته بود اصلا به خودم سخت نگرفتم درسهایی که دوس داشتم رو خوندم و ریاضی کلا سفید راحت
سلام واقعا ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین
در مورد درس نخوندنمم مجبور بودم این کتابارو شرو کنم چون هنوز بقیه ی کتابارو نگرفتم کتابفروشیا نیاوردن چون درسایی مثل نرم افزارو سیستمو شبکه و پایگاه میخوام پارسه بگیرم ولی پیدا نمیشن متاسفانه
(۱۷ مهر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۶ ب.ظ)delete4all نوشته شده توسط: (17 مهر ۱۳۹۵ ۰۵:۰۳ ب.ظ)angel* نوشته شده توسط: دوستان من درس خوندم چند روزه کاهش پیدا کرده ۲ روزم هست نمیخونم
همشم از چشم ساختمان داده و الگوریتم میبینم
کلا سرد شدم نمیتونم بخونم
یکی بمن کمک کنهمن یه دوست میخوام باهاش همراه شم که روحیه مو از دست ندم
من بعنوان دوستت
خوب چی خوندی چی نخوندی؟
چی قوی ای بنظرت و چی ضعیفی؟
برنامه زمانیت برا خوندن چطوره؟
من الان هوش ۳ فصل خوندم الانم فصل چهارم
گسسته ۲ فصل اولو خوندم ولی هنوز مسلط نیستم باید بیشتر کار کنم
معماری ۴ جلسه ویدئوی استاد گودرزی رو گوش دادم و یادداشت کردم جهت آشنایی فعلا کتاب ندارم من آی تیم منطقی نمیاد ولی بنظرم باید یکم رو منطقی اول وقت بذارم چون مباحث یادم نیس
الگوریتم ساختمان داده هنوز صفحات اولم پیچیدگی زمانی و روابط بازگشتی و اینارو نمیفهمم نه که کلا نفهمم همشو خوب نمیفهمم
خلاصه از اول مهر تا الان اینقد پیش رفتم
هوش و گسسته رو علاقه دارم میتونم بخونم اگه بقیه ی کتابارم به زودی بیان و بگیرمشون بنظرم نرم افزار و سیستم عاملو یه قسمتایی از شبکه با علاقه ی بیشتر بخونم
من برنامه چیده بودم ماهی دو کتاب کامل بخونم از دکتر حقیقت پرسیدم ایشون گفتم اینجوری خوب نیس هر ماه بیست درصد هر کتابو پیش ببر
الان که فعلا همه ی کتابارو ندارم میخوام اینایی که دارمو بیشتر پیش ببرم که ماه بعد اینارو مرور کنم بقیه ی درسارو بخونم
بیشتر صبا راحتم وای سه درس خوندم ظهر دیگه کشش ندارم
خلاصه اینه کل کار من