سلام. من خودم رشتمم کامپیوتر نیست .ولی خیلی راحت تو خونه با یسری آموزش رایگان زبان های کد نویسی و برنامه نویسی زیر رو یاد گرفتم.
javascript php html css sql c# vb.net java c
یک نکته ای که هست. اولین زیون رو ممکنه تو یه سال یاد بگیرید. دومین زبون رو تو دو ماه. سومی و چهارمی و ... دیگه تو یک هفته. یعنی من الان میدونم یک زبان جدید رو تو یک هفته در سطح زبان های قبلی می تونم یاد بگیرم. چرا؟
چون وقتی شما مثلا کار با پایگاه داده رو تو یه زبون یاد گرفتید . تو زبون های دیگه هم مثل همونه. حتی پایگاه های داده دیگه هم مثل همونه. یا اگه مفهوم و کاربرد شیءگرایی یا تابع رو تو یه زبون یاد گرفتید. تو همه زبون ها مثل همه و فقط شکل نوشتنش مقدار بسیار اندکی ممکنه فرق کنه.
بنظر بنده از جاوا اسکریپت شروع کنید. (نرم افزار ها ی مورد نیاز: مرورگر و نوت پد) شما notepad++ رو بجاش استفاده کنید که حداقل امکاناتش اینه کد رو رنگی و قشنگ میکنه برای شما
بعدشم نرم افزار xampp رو نصب کنید و با php شیء گرایی و کار با پایگلاه داده رو تمرین کنید.
خود php خیلی ساده هست و نصبشم دنگ و فنگ نداره
بعدشم بنظرم c# vb کار کنید. c# حتما کار کنید.
حالا دیگر زبان ها مثل جاوا رو هم راحت می تونید یاد بگیرید.
بنده از کتاب های فارسی شروع کردم. اشتباه کردم
.حتی اگه زبانتون خیلی ضعیفه بازم میتونید از سایت هایی مثل این استفاده کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اگه به زبان علاقه ندارید بی خیال برنامه نویسی بشید. بنده جواب ۹۸ درصد سوالاتمو فقط تو سایت های انگلیسی تونستم پیدا کنم.
کتاب های انگلیسی هم خیلی بروز تر هستش و ساده تر و تر و تمیز تر توضیح میدن
البته برای شروع حتما نیاز نیست زبانتون خوب باشه ولی بعدا باید روش کار کنید.
اولش هم همش فکر میکردم اینا چقدر پیچیدس. بعدا که یاد میگرفتم با خودم میگفتم چه چرت و اسون بود فکر میکردم سخته.
اااا. حواسم نبوده مثل این که پستا مال پارساله
حالا شاید بدرد یکی دیگه خورد.