سلام دوست عزیز و دوستان گرامی
اگه میخوای شبکه بخونی چون کار عملی هست باید خرج کنی زیاد اما برنامه نویسی خرج زیادی نداره
اگه میخوای شبکه بخونی دی وی دی های رایکا تا سی سی ان ای خوب هستند
دوست عزیز الان براتون برنامه نویسی سخت هست چون بلد نیستید اگه شیش ماه فقط کارکنید اون غول وحشتناکی که ساختید تبدیل به یک بچه غول میشه
کاری هم نیست تکراری بشه اونقدر زبان و ابزار هست و تولید میشه که قبل از این که به یکی عادت بکنی دیگری کم فروغ میشه
درآمدش هم به تخصصتون بستگی داره و راههای زیادی برای درآمدزایی هست
من خودم از۲۳ سالگی شروع کردم
درجواب یکی از دوستان پیانو روهم از۲۲ سالگی شروع کردم
هیچوقت برای هیچ کاری دیر نیست
فقط یه نکته ی مهم
الان تو سن ۲۶ سالگی دارین شروع می کنین با فکر و درایت یه۲۶ ساله کارتون رو شروع کنین
در این صورت خیلی به نفعتون میشه
به نظر یکی از زبانهای پایه رو مثل خانواده سی یا جاوا رو یاد بگیرید
من از جاوا شروع کردم
و بعد از اون در زمینه کاریتون روبی یا پایتون یا یکی از این زبان های نسل جدید رو یاد بگیرید
قبل از هر چیز به اینها یک نگاهی بکنید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بقیه ی این مطلب رو یه مدت پیش در مانشت ارسال کرده بودم که همون رو در زیر براتون میارم
بعد از یه زبان پایه برای وب دیگه سراغ پی اچ پی و دات نت نره
باید بره روبی و روبی ریلز یادبگیره
دوره دوره ی بیگ دیتا هست
کشورمارو رو الان نگاه نکنید
پس فردا کسی اوپن سورس رو نمی زاره بره سراغ دات نت
زبانی که امروز یاد میگیریم باید فردا هم بشه ازش استفاده کرد
برای منبع هم
یه کتاب مرجع بگیر
+کانال یوتوب پارس کلیک
+سری کتابهای Head First(اگه نمی تونی بخری از
دانلود کن)
+خبرهای روز (اگه به انگلیسی مسلط نیستی وبلاگ سکان آکادمی اخبار روز تخصصی رو خوب پوشش میده و مقالات جالبی داره)
+زبان انگلیسی(من از پکیج حامد اسکندری استفاده می کنم)
+دریای بیکران نت
روش کار هم این شکلی هست که اول فیلم ها رو دونه دونه نگاه میکنی و چندین بار اجرا میکنی
بعد از اون همون موضوع رو از هذفرست میخونی
بعدش چندتایی پروژه کوچیک
در میون این کارها هم گاهی و در صورت نیاز به مرجع مراجعه می کنی
«این نظر شخصی من بود و راهی شخصی برای تسلط
حتما شما راه دیگری برای آموزش به خودتون دارید
وبرای کشف این راهها راه دیگری جز یه مدت دست و پنجه نرم کردن با منابع ندارید»
موفق باشید
(۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۴ ق.ظ)arg89 نوشته شده توسط: سلام
من هم وضعیتم مشابه liyana_m هست و ۴ سال از فارغ التحصیلیم می گذره و تازه می خوام شروع به یادگیری کنم.البته من یه جورایی مطمئنم که اگه رو یه زمینه ای تمرکز کنم یه نتیجه ای می گیرم بالاخره، یعنی همه می تونن. چون خودم دوران دانشگاه تجربه ی طراحی سایت داشتم و می دونم در این زمینه فقط باید یه هدف و انگیزه مشخص باشه یعنی من اون موقع مجبور بودم که یه سایت طراحی کنم و با اینکه تجربه ای نداشتم اما هر طور بود با سوال از این ور و اون ور مرحله به مرحله تمومش کردم.منتها بعد از فارغ التحصیلی کلا همه اینا رو گذاشتم کنار و تازه به فکرش افتادم ولی اصلا نمی تونم تو خونه رو هیچی کار کنم و تو شهر خودمون (رشت) دنبال یه آموزشگاه برای آموزش php , sql و ... می گردم اما به جز مجتمع فنی تهران که قیمتش نمی ارزه جایی رو پیدا نکردم. می دونم که می شه تو خونه هم یاد گرفت اما برام سخته بدون هدف و محرک یاد بگیرم... خلاصه اینکه احیانا اگه یه آموزشگاه خوب برای اون مواردی که گفتم تو رشت می شناسید معرفی کنید. ممنون.
سلام همشهری عزیز
جان قوربان برار
سطح کلاس ها خیلی پایین هست
فقط اگه مسئله ی مالی ندارین میتونین کلاس برید که برای شروع کار گیج نشید زیاد و مجبور باشید اول کاری یادبگیرید چیزی
وگرنه چیزی یادنمیگیرید