(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۰۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه فرمولی هست برای اعتبار گرفتن. کافیه آدم نایسی باشید و با همه هم دردی کنید و هیچ ایدیولوژی ذهنی نداشته باشید چون در اون صورت باید با مخالفانتون بحث کنید و قسمتی از جامعه کاربرا رو از دست میدید. بعضی از اعتبارا واقعا هیچ ربطی به درس و کنکور و علم و اینا نداره. خودم هم از این اعتبارا دارم. در کل اگه میخواید آدمایی که همه پسند هستن امتیاز بیشتری داشته باشن به اعتبار هم وزن بدید.
یه فرمولی هم هست برای سپاس گرفتن. پست های زرد و اعتراضی بذارید یا پست های احساسی دینی (من خودم رو آدم مذهبی ای میدونم).
کلا سپاس ها قاعده خاصی نداره. مثل بوق ماشین میمونه، هزار تا معنی میده. مثلا من اگه یه پست بزنم که سرماخوردم کاربرا سپاس میزنن یعنی "ایشالا زودتر خوب بشی". بعد اگه یه پست بزنم "چقدر هوا خوبه" کاربرا سپاس میزنن یعنی "آره، راست میگی".
یه راه دیگه هم برای سپاس گرفتن هست. تو بعضی از بحث های خاص، وقتی یکی یه چیزی میگه که به مذاق کاربر های خانم خوش نمیاد، شما اگه چیزی بگی که به مذاق کاربرای خانم خوش بیاد همینجوری سپاسه که سرازیر میشه.
درود بر شما؛ کار من رو راحت کردید.. تک تک چیزایی که گفتید رو قبول دارم، خودمم میخواستم نظر بدم که با این پست شما دیگه نیازی نمیبینم.
فقط یک چیزی خدمت ادمین محترم و بقیه دوستان بگم: ببینید دوستان من خودم این هفته جز رتبه های اول مانشت بودم، اما بنظرم این طرح برترین کاربر مانشت اساسا مشکل داره و واقعا نمیشه برترین کاربر رو با این معیار ها سنجید. قطعا هدف جناب تنهایی ترغیب شدن دوستان برای فعالیت تو انجمنه و واقعا دستشون درد نکنه و من خودم این کارشون رو خیلی پسندیدم. اما با توجه به مسائلی که جناب blackhalo1989 هم بهشون اشاره کردن و خیلی چیزای دیگه احتمال اینکه برترین کاربر واقعا لایق اون جایگاه باشه خیلی خیلی کمه.
یک مثال خیلی ساده میزنم امیدوارم که آقای تنهایی ناراحت نشن: مثلا وقتی جناب تنهایی ۱ پست میذارن، حالا هر پستی، فقط به منزله ی اینکه ایشون ادمین سایت هستن، خیلیا برای پستشون سپاس میذارن. خود من هم معمولا سپاس میذارم
حالا شاید شما بگید اگه ایشون اول شد، نفر دوم رو بعنوان برترین کاربر انتخاب میکنیم
اما این فقط یک مثال بود و خیلی مثال ها میشه زد. حتی سوالات بخش درسی هم راه دور زدن زیاد داره، خیلی زیاد....
در هر صورت مهم نیته. من شخصا از آقای تنهایی بخاطره این طرح و ایده شون سپاسگزارم.