سلام به همه دوستان.
اول بگم بنده خب به نصبت دوستانی که اینجا نظر دادن تجربه خیلی کمتری دارم و دقیقا مثل دوستمون که این سوال رو کردن
منم دنبال دقیقا همین موضوع هستم که خب ما که تا اینجا خوندیم بقیش چقدر جامعیت میده به دیدگاه علمی ما
درسته الان واسه کار یکی دوتا مشکل نیست خیلی هست ولی سوالی که هست واسه مایی که دنبال اینیم که خب
میخواییم ادامه بدیم این اشتیاق واسه خوندن چقد بیشتر میتونه بشه یعنی واقعا سطح علمی که اونجا به ما میدن
واقعا دیدگاه علمی مارو بیشتر میکنه یا عمیق تر میکنه؟ هدف من یکی که به شخصه همینه که بدونم حالا دوست عزیزمون arshad_95
نمیدونم شاید این نباشه .
بعدشم دوستانی که تقریبا ۹۹%که چه عرض کنم ۱۰۰% نظراتتون منفی بود خب درسته شما رفتید تموم شده حالا هر تجربه ای که بوده
ولی این که شماها میگید این مشکلات هست درسته هست ماهام زیاد میشنویم ولی یه حرف های جدید که شاید جایی نگفتن رو
ماها که میخوایم به این مسیر بریم میخواییم بشنویم.
مثلا با یکی از اساتیدی که داشتم صحبت میکردم درمورد ادامه تحصیل میگفت یکی از دوستانشون که خارج از کشورن اونجا به این صورت میخونن که تا لیسانس همه میخونن بعد از لیسانس میرن به بازار کار نیاز خودشونو با شرکتی که توش کار میکنن برطرف میکنن ولی به
یه مقطعی میرسه که شخص درک میکنه دیگه علمش به اون حدی که میخواد قانعش نمیکنه و ادامه میده واسه ارشد و دکترا هم به
همین صورت خب این یه نظر بود.
حالا بچه های ارشد چجورن ایا واقعا عملی هست ایا واقعا تحقیقاتی هم که میشه ارائه که میدن عملی میشه؟
این سوالیه که ما میخواییم که ارشد مثل کارشناسی یه مقطع الکی خوش که صرفا یه پروژه بدی
که حتی استاد هم بعضا دیده شده اصلا نمیدونه چی هست ؟ اونجام قرار بیفته این اتفاقات یا نه؟
شرمنده اگر طولانی شد ولی یکم سوالات زیاد بود
موفق باشین.