به نظرم خوبه که تو رزومتون این بخش ها باشه. این بخش ها رو بنده از یکی دوسال پیش که تو رزومه های مختلف دیدم و خوشم اومده سعی کردم تو رزومه ی خودم بیارم.
Personal Details: تو این قسمت اسم، تاریخ تولد، آدرس، شماره تلفن، آدرس ایمیل، آدرس وبلاگ یا وبسایت شخصی، وضعیت تاهل، و وضیعت سربازی برای آقایون و در صورت امکان یک عکس غیر پرسنلی از خودتون قرار میدید.
About Me: تو این قسمت در حد یه پاراگراف در مورد خودتون مینویسید که چی بودید و چی هستید. دانشگاه و علایقتون خوبه که به طور کلی اینجا نوشته بشه.
Research Interests: معمولا تو رزومه های آکادمیک این قسمت وجود داره و حوزه های پژوهشی که بهش علاقه دارید رو مینویسید.
Education: دانشگاه، عنوان تز و معدل تر مقاطعی که تحصیل کردید (ارشد، کارشناسی و دکترا) و مدرسه ی دبیرستانتون.
Honors and Awards: تو این بخش جوایز و رتبه هایی که دریافت کردید رو می نویسید. رتبه ی کنکور و مسابقات ای سی ام رو حتما تو این قسمت بزنید (البته اگه رتبه تون خوبه
)
Publications: تو این قسمت مقالات و کتابهایی که چاپ کردید رو بنویسید
Accomplished Projects: تو این قسمت که فکر می کنم برای شما مهم باشه پروژه های ویندوزی که تا الان انجام دادید رو بیارید. مثلا بنده یه زمانی یه پروژه ی کتابداری نوشتم و کسی هم ازش استفاده نکرد ولی تو رزومه ام آوردم. بعدش هم که پروژهای صنعتی و دانشگاهی که خوب بودن رو نوشتم. خوبه که سال انجام پروژه و تکنولوژی های مورد استفاده برای پروژه رو بنویسید. مثلا اینکه از چه پایگاه داده و زبانی استفاده کردید. اگه پروژتون سایته خوبه که یه لینک هم بهش بذارید.
Working Experience: تو این قسمت تجربه های کاری خودتون رو مینویسید. حتما لازم نیست تو یه شرکتی استخدام بوده باشید. مثلا ممکنه پروژه هایی که تو بخش قبلی نوشتید به صورت قراردادی بوده باشه که خوبه بنویسید. اگه قبلا کلاس آموزشی جایی برگزار کردید یا تدریس کردید بنویسید. بنده یه زمانی کتابدار بودم اون رو هم نوشتم،گرچه هیچ ربطی به برنامه نویسی نداره.
Programming Skills: تو این بخش هم که باز برای شما مهمه زبان های برنامه نویسی و تکنولوژی هایی که بلد هستید رو بیارید. از دو عبارت Experienced in و Familiar with میتونید به ترتیب برای خبره بودن و آشنا بودن با موضوعات استفاده کنید. سعی کنید زبانها و چیزایی که بلد هستید رو دسته بندی کنید مثلا:
• Experienced in T-SQL, SQL Server, MySQL, SQLite, PostgreSQL, and Microsoft Access
یا
• Experienced in HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, and JQuery for client side programming
Software Skills: تو این قسمت نرم افزارهایی که فکر می کنید میتونه مفید باشه رو بنویسید. آفیس و ویندوز و چیزای پیش پا افتاده نه، مثلا فوتوشاپ، لینوکس، ویژوال استادیو، نت بینز و ایکلیپس یا در کل IDEهای مختلفی که بلد هستید یا مثلا RUP و...
Other Knowledge: تو این قسمت چیزای در هم و برهمی که نمیتونستید تو قسمت های قبلی جا بدید رو باید بنویسید. مثلا تو دانشگاه با ابزارهای مختلفی برای شبیه سازی یا پردازش متن و تصویر و... آشنا شدید رو بنویسید. مثلا OpenCV یا OpenGL یا مثلا اسکریپت نویسی توی لینوکس، یا مثلا چندنخی و سرویسها توی ویندوز و...
Volunteer Experiences: تو این قسمت هم فعالیت های داوطلبانه رو بنویسید، مثلا عضو انجمن علمی بودید، سردبیر نشریه بودید، عضو فلان انجمن هستید (مثلا IEEE Student هستید) و از این جور مسائل.
البته ممکنه همه ی این چیزها رو نداشته باشید یا چیزهایی علاوه بر اینها داشته باشید. این کلیات بود. امیدوارم که کمکتون کرده باشه. در مورد بقیه مسائل هم نظر خاصی ندارم. به نظرم نیازی نیست تو این سه ماه درگیر بیمه و این مسائل بشید و بیشتر روی کار تمرکز کنید و سعی کنید خودتون رو اثبات کنید و کارها رو باعلاقه انجام بدید.