(۲۱ فروردین ۱۳۹۵ ۰۹:۴۸ ق.ظ)maysam20ne نوشته شده توسط: سلام دوستان
توی PHD test به نقل از سنحش نوشته ……….. داوطلبان میتوانند برای همه کدرشتههایی که انتخاب رشته کرده و حدنصاب مجاز را نیز کسب کردهاند، اقدام کرده و در مصاحبه حضور یابند و در این رابطه محدودیتی وجود نخواهد داشت.
این یعنی چی؟؟؟
یعنی میشه ۵۰ جا مجاز بشیم و بریم مصاحبه؟؟؟
اگه اینطوری باشه که اصلا از همون بالا شروع کنیم دانشگاه های تاپ رو بزنیم تا اخرش پردیسا بعد اگه هر ۵۰ تا رومجاز شدیم اونوقت خودمون تصمیم بگیریم کدومو بریم مصاحبه کدومو نریم!!! برای احتیاط یکی دو تا شبانه و پردیسم بریم مصاحبه
این چه انتخاب رشته ای بشه؟؟
من بر اساس قوانین سالای قبل انتخاب رشته کردم یعنی اون ۵ تایی که حدس مسزنم محاز میشم و شانس دارمو اول زدم بعد بقیه
اما اگه این صحت داشته باشه که این کار الکیه باید ار همون اول شروع کنم از دانشگاه های بالا بزنم تا پایین بعد خودم تصمیم بگیریم بر اساس ایکه کدوم دانشگاهو دلم میخاد یااینکه کدوم دانشگاه رفرناسای مصاحبه یا امتحانش بهم شبیه تره برم مصاحبه و بقه رو نرم؟؟
چقد این درسته از نظر شما؟
امروز معلت تموم میشه و هنوز هیچ چیز قطعی نیس
انتخاب رشته دانشجو ها که تموم شد : کف تراز هر دانشگاه مشخص میشه : و شما اگه در زیر گروه هر دانشگاه کف تراز رو کسب کرده باشید میتونید برای مصاحبه برید به اونجا .... ( محدودیت نداره : یعنی هر ۵۰ تا رو میتونی بری : ولی به شرطی که کف تراز رو کسب کرده باشی ) .
سال های قبل رتبه و.... بود امسال داره میشه تراز ....
ما دانشجویان همیشه بین وزرات علوم و سازمان رنجش در عذاب و توبه به سر می بریم ....