(۰۶ بهمن ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: من فک می کنم چون خود ما از جو کنکور دور شدیم فکر می کنیم دیگه کسی دنبالش نیست!
بد نیست به امار ثبت نامهای جدید در هر روز مانشت نگاه کنیم ببینیم متوسط روزی چند نفر ثبت نامی داریم؟ چقدر بازدید کننده داریم؟
با اعداد حرف بزنیم بهتره تا حس خودومن نسبته به قضیه
مانشت الان نیاز به پالایش موضوع و محتوا داره که باید برنامه مشخص شه براش و وقت و تقسیم کار
متاسفانه خود اقای تنهایی که یه جورایی مثل فامیلیشون تنهاست , و یه خورده هم کلن پیشنهاد ناپذیره
شکی تو مفید بودن مانشت نیست بحث بر سر راهکارای عملی جدیده
خیلی جالبه برای من چیدمان مطالب که چند سال پیش انجام شد هنوز تکون نخورده! حداقل یه تنوعی تو اون که می تونیم بدیم!
همیشه فک می کنم اگه TV رو ما ایرانی ها اختراع کرده بودیم و حق توسعه اون با خودمون بود هنوز TV لامپی سیاه و سفید داشتیم نگاه می کردیم!
شما به آمار ثبت نامی نگاه نکنید به کاربر واقعی نگاه کنید. در مانشت شاید دهها هزار نام کاربری داریم که فقط ثبت شده اند و طرف یکبار اومده سر زده و رفته. بعضیها حتی نرفتن اکانت شون را فعال کنن. بنظرم مانشت فعلی شاید حداکثر ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ نفر عضو واقعی داشته باشه.
بنظرم خود آقای تنهایی هم دوست داره که روی این تعداد و اعداد و ارقام مانور بدهند. گافیه کسانیکه بیش از شش ماه به مانشت سرنزده اند اکانت شون حذف بشه. اونوقت می بینید چقدر خلوت میشه. یا کسایی که یک پست هم ندارند حذف کنن. باز هم دهها هزار نفر حذف میشن.
حالا نمیخوام راجع به چند اکانته ها صحبت کنم که قصه اش درازه و میدونم که اونها هم فراوانند.
در مورد اینکه آقای تنهایی تنهایند فکر میکنم خودشون اینجوری میخوان. یه سایت علمی معمولا نرم افزار و توسعه اش دست یه نفر نیست که اونهم نمیرسه به کاری. باید یه تیمی این بخش را هدایت میکردند.
بیشتر مانشت مثل یک تیری بوده در تاریکی(البته جسارت نباشه). یک ایده ای انجام شده ولی در حد همان ایده ۷-۸ سال پیش مونده. هیچ اتفاقی در جهت توسعه ایده برداشته نشده . هیچ ابتکاری بچشم نمیخوره. در بین پستهای قدیمی آرزو میکرده اند مثلا" اینجا دو هزار تا عضو داشته باشه. این دو هزارتا محقق شده ولی خب همه رفته اند. الان پالایش بشه شاید هزار نفر هم عضو واقعی تک اکانته و فعال نداشته باشه.
هیچ برنامه ای برای آینده نبوده . الآن هم نیست. بنیانگذار بصورت مقطعی و با کمک دیگران(گاهی کاربران و مدیران و گاهی بنر و آگهی) فقط اینجا را باز نگهداشته اند و بنظر فقط کجدار و مریز هستش.
از نظر برندینگ هم فکر میکنم (موافق دوستی که بالا گفته اند) دارند ضرر میکنن. چون مانشت تا کی میتونه همینجوری بمونه. بهترین حالت اینه که اگه برنامه خاصی واسه اش ندارند بفروشنش. من با بعضیها صحبت میکردم میگفتند در سالهای اول تا حوالی دو سه سال پیش خیلی فعال بوده و حتی میتونسته مرجع مجازی آکادمیک برای مهندسی کامپیوتر بشه ولی اون موقعیت را از دست داده.
شما ببینید بین اعضای مانشت چند تا عضو فعال از دانشگاههای مادر داریم. درسته که قراره به دانشجویان دانشگاههای کوچک سرویس داده بشه ولی این سرویس را باید دانشجوی شریف و تهران و امیرکبیر بدهد . چند تا عضو فعال داریم از این دانشگاهها؟؟
ولی الی ماشاءالله دانشجوی دانشگاههای ضعیف داریم. خب بعضی میگن مانشت دیگه منابع لازم را داره.
این حرف کاملا معلومه که غلطه.
منابع درسی دارند نسبت به سالهای قبل عوض میشن و تغییذ میکنن. سوالات کنکور مفهومی تر میشن. شما یه کتاب هم که نگاه کنی از ۶-۷ سال پیش سه تا چهار ویرایش جدید با مسائل و مطالب جدید خورده. مگه میشه یه سایت علمی محتوایش ساکن باشه و بگیم همه استفاده میکنن؟؟؟؟؟
شرایط موجود برای ادامه تحصیل هم هست. بچه ها قبلا از ارشد میرفتن خارج الان تو دانشگاههای بزرگ بعد از کارشناسی میرن. بهتر هم هست. چون بعضی تازه با ارشد میرفتند دوباره باید اونجا این مرحله را طی میکردند.
و همانطور که گفته شد الان تحصیل داخل ایران دیگه اونقدر انگیزه ایجاد نمیکنه. کدام دانشگاه معتبری هیئت علمی میخواد؟ و اگه میخواد استخدام میکنه؟ و اگه میخواد و استخدام میکنه از فارغالتحصیلان داخل میگیره.
بنظرم ادامه تحصیل در داخل بخصوص برای دکترا اشتباهه. و مانشت در وضعیت فعلی فقط برای یه آزمون ارشد تا حدی مفید هست. در سایر زمینه ها حرفی برای گفتن نداره.
خیلی کارها میشده انجام بشه که در یک زمینه هایی مانشت مرجع باشه. مثلا" تولید منابع کنکور یا چاپ کتاب یا پاسخ تشریحی هر ساله سوالات کنکور و ..... . در هر کدوم وارد میشده الان سرمایه خوبی برای توسعه میداشت.
کار اینجوری که هر کی رسید بیاد یک پستی بزنه یا اگه رسید سوالی جواب بده که مطمئنا" بجایی نمیرسه.
در هر صورت امیدوارم هر چی خیر هست پیش بیاد.