این پاسخ پستی هست که نمی دونم چرا پاک شد ولی شاید مفید باشه. (خلاصه سوال این بود که الگوریتم شریف چی هست! و از کی هست و چجوری دانشجو گرفته میشه)
ببینید حداقل از زمانی که دکتر قدسی توی دانشکده مهندسی کامپیوتر هستند دروس الگوریتم داره توسط ایشون ارائه میشه. دقیق تر به
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مراجعه کنید و اینجا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
هم آثاری از سال ۱۳۸۴ از دانشجوهای دکترا توی الگوریتم هست. که مطمئن باشید خیلی قدیمی تر هست پس گرایش جدیدی نیست.
منتاها شریف به صورت های مختلف دانشجو گرفته. برخی اوقات مثل دانشگاه تهران گرایش جدای کنکور گرفته. بعضی موقع ها با مهندسی نرم افزار گرفته ولی بعد از ترم اول باید گرایش انتخاب میشده و گاهی هم مثل سال گذشته توی مهندسی نرم افزار ولی توی دوتا کد رشته گرفته که آخرش مدرک مهندسی نرم افزار بدن و کسی نگران مدرک نشه!!
در رابطه با این رشته بگم که در حال حاضر اساتید دکتر قدسی و دکتر محمد علی آبام و دکتر حمید ضرابی زاده ارئه می کنند. دروس انتخابی هم الگوریتم پیشرفته و الگوریتم تصادفی و الگوریتم تقریبی و الگوریتم داده های حجیم و هندسه محاسباتی و پردازش موازی و نظریه بازی ها و ... هست.
توی نرم افزار شریف باید ۷ تا درس پاس کنید که ۴ تاش باید گرایش اصلی (مثل الگوریتم یا سیستم یا نرم افزار) باشه و ۲ تاش باید از گرایش غیر تخصصی نرم افزار باشه و یکیش هم بین این دو انتخابی. قوانین دقیق تر توی سایت هست.
یه چیز جالب بگم. برعکس تفکری که توی مانشت وجود داره و من قبل از ورودم هم فکر می کردم اینجوریه اصلا این طور نیست کسایی که نتونستن نرم افزار شریف قبول بشن الگوریتم می زنند. من فکر می کردم خودم تنها کسی هستم که با علاقه الگوریتم رو انتخاب اولم بوده ولی وقتی همکلاسیام رو شناختم از ده نفر حداقل هشت نفرشون رو مطمئن هستم که نرم افزار شریف رو هم می تونستند انتخاب کنند ولی به خاطر علاقه الگوریتم رو انتخاب کردند.