(۰۶ دى ۱۳۹۴ ۰۸:۵۲ ب.ظ)مهرگان نوشته شده توسط: بچه ها برای طراحی زبان ها ی برنامه نویسی از رو چی میخونید؟ من ترجمه قمی دارم. میگم تست نداره از این درس بذاره برای دانلود؟
سلام
فایل PDF درس و تست زبانهای برنامهسازی - مصطفی قبائی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
فایل PDF پرسش و پاسخ زبانهای برنامهسازی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۶ دى ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ)IT.girll نوشته شده توسط: سلام. والا من یه کتاب پوران دارم ولی هنوز شروع نکردم ولی سوال منم بود ... کسایی که اطلاع دارن به نظرتون اسفند دیره واسه شروع این درس؟ با توجه به اینکه بعضی فصلاشو میخوام بخونم .. آیا با چند جلسه خوندن میشه یه فصلایی رو به سرانجام رسوند؟
سلام
منم اول قصدم کتاب پوران بود چون به نظر میاد با توجه به حجمش خیلی کامل باشه ولی دیدم نمیرسم تمومش کنم و بعد مرورش کنم، چه خبره آخه ۶۶۰ صفحه کتاب کنکوره یا مرجع؟! واسه همین رفتم مدرسان رو گرفتم که یکی گفته بود اگه به عقب برمیگشتم همینو چند دور میخوندم. من فکر میکنم از اون درسایی هستش که خیلی عمق نداره و زود میشه جمعش کرد، بعضی از فصلا هم که مثل حوزهها و زیربرنامهها که دیگه داد میزنه از همه مهمتره و تعداد سوالاتش حداقل طبق آمار خیلی بالاست.
-------------------
ضمنا توی سرفصلای جدید وزارت علوم، مرجع این کتاب از Pratt به John Mitchell تغییر کرده ظاهرا: