مهرگان (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۲۹ خرداد ۱۳۹۳ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۰۷ December 2024 , 04:59 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
ana9940 (12 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۸:۱۶ ب.ظ) |
|
"سلام من امسال ارشد نرم قبول شدم. اونجور که تو سایت دانشگاه اصفهان دیدم، دو گرایش توسعه نرم افزار و مدیریت داده ها هست تو اصفهان. من خودم به مدیریت داده ها علاقه دارم. میخواستم بدونم بین اساتید که توی این حوزه هستن کدومشون دلسوزتر و پی گیرتر هست برای استاد راهنما. و اینکه راسته در اومدن از دانشگاه اصفهان سخته؟ خیلی زیاد سخت گیرن؟" سلام. نه اصلا سخت گیر نیستند. البته باید دید با کجا مقایسه می کنید. اخلاق و رفتار استادها هم متفاوت هست. باید باهاشون حرف بزنید و در کلاس ها بیشتر بشناسید هم خودشون و هم فیلد کاری شون رو. اما دکتر زایری و نعمت بخش و براآنی خوب هستند هر سه، البته تفاوت هایی هم دارند. |
|
soheil08 (10 شهریور ۱۳۹۵ در ۰۶:۲۲ ب.ظ) |
|
مهرگان, حالا فعلا زوده برای این فکرا ! همه چیز بستگی به نظر و علاقه خودتون داره. این که تو چه فیلدی میخواهید کار کنید. اینجا نمیتونم در موردش صحبت کنم ولی وقتی اومدید دانشگاه در مورد اساتید با من و بقیه دانشجوها صحبت کنید. |
|
admin (25 اردیبهشت ۱۳۹۵ در ۰۲:۲۲ ق.ظ) |
|
مهرگان, رتبه بندی یه امر تخصصی هست و نیاز به معیارهای فراوانی داره. طبیعتا هر نوع رتبهبندیای که من ارایه بدم غلطه. |
|
Jooybari (29 دى ۱۳۹۴ در ۰۴:۱۸ ب.ظ) |
|
سلام. ببخشید روی مدارمنطقی خیلی تسلط ندارم. این چند روز هم فکرم مشغوله. ببخشید که جواب نمیدم. | |
Nesyan (29 دى ۱۳۹۴ در ۱۱:۴۳ ق.ظ) |
|
سلام. میشه از اواخر جلسه ۲۵ تا آخر که ۲۸ باشه. موفق باشین | |
Jooybari (26 دى ۱۳۹۴ در ۰۶:۲۷ ب.ظ) |
|
سلام. جواب رو قبول ندارم. اگه n=4 باشه فقط یه گراف داریم. برای n کمتر از ۴ هم جواب نمیده. رابطه مشکل داره. | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |