(۰۳ دى ۱۳۹۴ ۰۴:۱۷ ب.ظ)davood_2016 نوشته شده توسط: (03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)harika-z نوشته شده توسط: (03 دى ۱۳۹۴ ۰۱:۲۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: سلام به همه
امیدوارم حالتون خوب باشه
میخواستم بگم اگه اطرافیانتون سعی در ناامید کردنتون دارن اصلا به حرفشون اهمیت ندین
چون واسه خودمم پیش اومد کلاس ک میرم یه تعداد هستن سالی دومی هستن همش ب ما میگن شما هیچی نمیشید سال اول اصن موفق نمیشین و از این حرفا
فقط خواستم بگم اگه توی جمع شما هم همچین آدمهایی هست بهشون اهمیت ندین چون خیلی روی اعصابن واقعا
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
اره بخدا فقط راه میرن رو اعصاب ادم.من خودم تا ظهر کار میکنم امروز هم اخرین روز کاریم هس.هی ناامیدم میکنند.تو اینجا پست گذاشتم.دیگه به حرفاشون اهمیت نمیدم.
یکیم اینکه معدل چقد تاثیر میذاره؟من معدلم ۱۴/۴۸تاثیر منفی داره ؟
میگن معدلت ۱۷باشه رتبه ات ۴۰۰باشه با تاثیر معدل میشه ۲۰۰/واقعیت داره؟
خیلی بعید می دونم! کارنامه های مانشت که اینطوری نشون نمی ده یکی دو نمونه کارنامه دیدم حتی با معدل حدود ۱۵ هم رتبه زیر ۶۰ شدن. ارزشش همون ۲۰% و به چشم ۲۰% بهش نگاه کنید و ۸۰% یعنی ۴ برابر به کنکورتون اهمیت بدین. اگه فارغ التحصیل شدید که ۱۰۰% به کنکور فکر کنید!
معدل اونقد که فکر می کنید در رتبه تاثیر نداره من خودم یه کارنامه دیدم با معدل ۱۴/۵ رتبه اش تک رقمی شده بود.
فرق یه مدل ۱۸ با یه معدل ۱۴ زیاد نیست اگه شما معدلتون ۱۴ باشه و دوتا سوال بیشتر(البته صحیح) جواب بدی اون موقع تو شرایط مساوی قرار می گیرید.
در ضمن معدل پایین تاثیر منفی رو رتبه نداره مثلا یکی که معدل ۱۸ هست اگه از ۱۰۰ امتیاز ممکن ۸۰ امتیاز بهش بدن اون موقع به معدل ۱۴/۵ شما هم یه ۵۰ امتیاز تخصیص میدن.
دوست عزیز برو درستو بخون و رو معدل زیاد مانور نده.