(۱۵ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۷ ب.ظ)neghab01 نوشته شده توسط: اول برید سه یا دو قسمت از مدار منطقی استاد تابنده رو دانلود کنید.
بعد از روی اون دو سه قسمت، کمی معماری بخونید از فصل اول.وقتی رسیدید به قسمت Full adder ها گیر میکنید(خخخخخ)
عیب نداره،این قسمتو باید خوب یاد بگیرید.یک راهش اینه که برید سراغ مدار منطقی،و راه دیگه ش اینه که این فصل رو از روی پارسه بخونید.(اگر خواستید هم دقیق بهتون میگم کجای Full adder ها گیر میکنید).
اینا که گفتم خودش زمان زیادی میطلبه،چون تابنده هی میگه و هی میگه،بعد شما بیاد این حرفاشو بنویسی، یه ایراد جالب که توی مدار منطقی و معماری هست اینه که شما اگر یک کلمه از اینا رو نفهمید یه زنجیری رو قطع کردید!!.یعنی شما باید اینقدر ریز بشید روی این درسا که حقیقتشو بفهمید.
خاصیت ویدئو های گودرزی اینه که بهتون یاد میده، البته فراتر از معماری رو هم بهتون یاد میده،البته البته اگر بلد باشید چطور از رو دستش جزوه بزنید!!!
من تقریبا معماری رو تموم کردم.توی بخش حافظه مجازی و پاپلاینم که اینا رو میگم.(حالا اینو گفتم که کسی نیاد بگه این جناب بیگ میری روی هوا حرف میزنه!){چون قبل متاسفانه چند نفر گفتن اینو}
حالا کلا نیومدم برای این بحث ها، {ولی خدایی اگه کمک خواستید بگید،یه چیزایی حالیمونه}
خدایی شما هم به داغون بودن مدرسان شریــــــــــــــــــــــــــف پی بردید؟؟؟؟؟؟
حالا منو باشید آزموناشو هم ثبت نامم
خوش به حالتون دارید تموم میکنید
طبق برنامه ریزی من.. احتمالا من اواخر آذر تموم کنم معماری رو از رو این ویدیوها.
دکتر تابنده خیلییی خوب تدریس میکنن ولی من اون فصلای اولش که بلد بودم رو بی حوصله رد کردم بعدش دیگه نتونستم تا آخرش پیش برم چون حس میکردم اینجور بی نظم نگاه کردن، مسخره کردن خودمه. الانم وقت نمیکنم بشینم از اول با دقت و منظم نگاه کنم ولی واقعا خوبه دکتر تابنده هم.
اما دکتر گودرزی بیسته.. یعنی انصافا غیرقابل باوره یه استادی بتونه یه مطلبی رو انقدررررررر قشنگ و روان توضیح بده که هم اون دانشجوی شریف با پایه قوی و اطلاعات بالاش بشینه سر کلاسش و همه مطلب ها رو یاد بگیره و هم من ِ دانشجوی ِ درسداغون ِ این مملکت هم بشینم اینا رو نگاه کنم و همه مطلب رو یاد بگیرم. بهترین استاده واقعا
پارسال منو کتابای ماهان و مدرسان و حتی پارسه بدبختم کرد : ))) البته اینا یه سری از کتاباشون خوبه هااا ولی من خودم چون نمیدونستم کدوم کتاب خوبه از روی جلد و ظاهر و اینا بدترین منابع رو برا هر درس انتخاب کرده بودم.
امسال که لیست کتابامو رو از روی مصاحبه های قبولیا تهیه کردم و اکثر کتابامو پوران گرفتم فهمیدم چه ظلمی به خودم کردم پارسال : )))) البته از حق نگذریم کتاب الگوریتم مدرسان خیلی خیلی خوبه.
من پارسال مدرسان ثبت نام هم کرده بودم.. امسال ولی نه پارسه نه مدرسان نه سنجش نه هیچ جا دیگه.. میخوام خودم بخونم چون آزمون ها بیشتر واسه برنامه ریزی خوبن ولی من برنامه خودمو خیلی خیلی دوست دارم و باهاش راحتم و نیازی به برنامه موسسات ندارم. ولی در کل آزمون هاش خوبه نگران نباشید.. من خودم عاشق پاسخنامه مدرسان بودم. خیلی خوبه پاسخنامه آزمون هاش.