(۰۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ب.ظ)ali blhj نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۲۱ ب.ظ)bita225 نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: (04 شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۳۸ ب.ظ)bita225 نوشته شده توسط: درسته هتل نیست ولی دیگه قفس مرغ هم نیست.
درستش همینه که اتاقا یک نفره باشند. ۴ نفره برای ارشد سخته. ولی متاسفانه خوابگاه به اندازه ی کافی جا نیست. حتی من یادمه یکی از بچه ها شبانه خوابگاه نداشت مجبور شد انتقالی بگیره بره. هر چند تو دفترچه هم نوشته بودن خوابگاه نمیدن به شبانه.
بحث هتل بودن هم نیست. ادم تو اتاق چهارنفره ی کوچیک نمی تونه راحت باشه کاراشو انجام بده.
اعتراض نمیشه کرد. تعداد اتاقا همینه.
چه وضعیته بدیه پس
و بدتر اینکه خودتون هم با این موضوع کنار اومدین
به نظرم بهتر اینه که دنبال هم اتاقی مناسب بگردیم، مثلا اگر ۴ تا درس خون با هم اتاق بگیرن خیلی می تونن به هم کمک کنن و دیگه چهار نفر بودن مشکل خاصی نداره.
دوستان اگر موافق بودن یه پستی درست بکنیم تا بعد از اعلام نتایج دانشجوهای هم دانشگاهی برای پیدا کردن هم اتاقی مناسب خودشون با هم هماهنگ کنن تا زودتر هم اتاقی معلوم بشه و دیگه نیازی به جابه جایی های بعد ثبت نام نباشه.
البته بستگی به مساحت اتاق هم داره...
خوابگاههای ما تو کارشناسی مساحت اتاقهاش واقعا مناسب بود برای ۴ نفر. اما تابستون که یکی از خوابگاههای پسرانه رو بهمون دادن، واقعا وحشتناکه...۴ نفر تو یه اتاق خیلی فسقلی باید جا بشیم و زندگی کنیم...واسه ما ۲ ماه بود ولی پسرایی که تو طول ترم باید اینجا زندگی کنن...
البته خوابگاه پسرهای تحصیلات تکمیلی کوی هست. کوی خیلییییییییییییی بهتر از خوابگاههای سطح شهره...
در مورد بخش دوم صحبتتون، من خودم هماتاقیهای سال اول کارشناسیمو همینجوری پیدا کردم :دی یه فروم بود که دبیرستانی که بودیم توش فعال بودیم و تو درسا با هم پیش میرفتیم و به هم راهنمایی میکردیم و ... . همینجوری همدیگه رو پیدا کردیم و قرار گذاشتیم روز آیین ورودی، همدیگر رو دیدیم. خیلی هم هماتاقیهای خوبی بودیم. یعنی واقعا شانس آوردیم! کسانی که رندوم انتخاب کرده بودن اتاق اکثرا خیلی مشکلات داشتن با هم. آدمهای خیلی متفاوت با رشتههای مختلف از جای جای کشور، با اخلاقهای متفاوت اونم ۵ نفر... ما هم از جاهای مختلف کشور بودیم اما رشتههامون نزدیک به هم بود و خیلی چیزهای مشترک با هم داشتیم. (با توجه به اینکه تهران توش از هم هرشتهای هست و فقط فنی نیست. )
کلا کار خوبیه اگر بتونید اینجوی از قبل با چند نفر هماهنگ بشید...