(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۱۱ ق.ظ)gunnersregister نوشته شده توسط: (26 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۲۰ ق.ظ)alisahaf70 نوشته شده توسط: دوست عزیز فیلد کاریتو در نظر بگیر کاری به ظرفیت واینا نداشته باش اگر به فیلدهای پردازش سیگنال علاقه مندی مثل پردازش تصویر، صوت و ... برو شریف بدون شک اگر به مسائل یادگیری و NLP و رباتیک علاقه مندی برو تهران
تهران گروه نرمش قوی نیست سر همین استادای هوش یه سری از نرم افزاریها رو هم میگیرن و اونجا میخوان که دانشجوهاشون سه ساله تموم کنن ولی شریف تاکیدش روی دو ساله و مجبرتون میکنه نهایتا ۵ ترمه تموم کنید ولی تهران انقدری نمره تشویقی گذاشته که بدون هیچ مشکلی میتونید سه ساله بخونید و اساتید هم تشویقتون میکنن به این کار . اینکه اونجا دانشجوها معمولا سه سال میمونن و هوشیها از دانشجوهای نرم میگیرن باعث میشه ظرفیت اعلامی هر سالشون کمتر از شریف باشه
دوست عزیز ممنون از پاسختوون.
مطمئنید که شریف بچه ها رو مجبور میکنن که ۵ ترمه تموم کنن؟ بله تهران رو فک کنم تا ۶ ترم هم مجازن که طولش بدن.
ممنون میشم که توضیح بدید.
تازه احتمالش هم هست که ما چند واحد پیش رو بخونیم. اینطوری کار سختتر میشه.
من خودم شریف رو میزنم و حتی اگر برام پیش نیاز نزنن سیگنال و مهندسی رو میفتم به پاشون که بذارن برم چون کل ارشد هوش شریف روی پایه این دو تا درسه پس حداقل واسه پیش نیاز این دو درس آماده باشید
بله از دانشجوهای شریف پرسیدم گفتن که فورس روشونه که چهار ترمه یا نهایتا پنج ترمه تموم کنن ولی خودم آخرین بار که اونجا بودم دیدم زده بود آخرین مهلت دفاع ارشد ۹۱ هوش تابستون امسال یعنی سه سال البته انگار به شدت ازشون نمره کم شده بود سر همین بعید میدونم کسی بتونه آنقدر کشش بده تهرانم نمره کم میکنه ولی بعدش آنقدر bonus گذاشته مثلا مقاله بدی انقدر اضافه میشه و ... که میصرفه حتی سه ساله خوند بدون اینکه نمره ای از دست بدی کلا تهران شدیدا پشت دانشجوهاشه بهترین جاست از نظر ساپورت دانشجو
خیلی بهتره اگر یکی از بجه های هوش شریف مانشت تو این زمینه راهنمایی دقیقی به همه بکنه من اطلاعاتم از نرم افزاریاست