زمان کنونی: ۰۱ دى ۱۴۰۳, ۱۲:۱۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
لطفا یکی زحمت بکشه کارنامه رتبه ۱ هوش ۹۳ رو گیر بیاره. که رتبه ۱ معماری کامپیوتر هم بوده گویا.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ)amiriahmad نوشته شده توسط: میانگین درصدهای هوش مصنوعی : ۳۵/۷۷
میانگین درصدهای نرم افزار : ۳۰/۷۷
معدل ۱۷/۷۴
لطفا نظرتون رو بگید...
ممنون.
من پارسال که سال سومی بودم آزمایشی شرکت کردم فهمیدم ضریب دانشگاه ما واسه کامپیوتر نرم افزار ۱ هست
یعنی معدل ام و معدل موثر ام هردوتاش یکی بود...
راستی من تا الآن رتبه یک ورودی مون هستم واسه اون قضیه رتبه یکی تا ترم چند باید رتبه ۱ باشم؟ تا ترم۸؟
داش احمد مطمئن باش شریف یا در بدترین حالت امیرکبیر قبولی. سال قبل نوید از دانشکده علوم ریاضی با میانگین ۲۷ خواجه نصیر قبول شد.
پاسخهای درست:۲۶ گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۸۳/۵+ امتیاز مانشت : ۲ رتبه: ۷۰۶امتیاز تاریخ مانشت: ۱۴۸۵ رتبه: ۱۲۱
RE: حدس زدن رتبه
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۰۳ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: لطفا یکی زحمت بکشه کارنامه رتبه ۱ هوش ۹۳ رو گیر بیاره. که رتبه ۱ معماری کامپیوتر هم بوده گویا.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
به نظرم معدل موثر تاثیر زیادی در رتبه شووون داشته تا میانگین دروس(میانگین دروسشوون براساس ضرایب پارسال در هوش ۵۳/۵۱ و در نرم افزار ۵۶/۳۴ هست)
کارنامه ایشوون:
میانگین درصد نفر اول هوش پارسال (با استفاده از درونیابی و برونیابی و این حرفا ) ۵۲/۴۴ درصد بوده.
حالا با استفاده از فرمولی که گفته شد، میتونید ترازخودتون رو (در گرایش هوش) به طور دقیق حساب کنید. (واسه نرم هم که کارنامه نفر اول موجوده.)
من کارنامه چند نفر مختلف با رتبه های مختلف رو گذاشتم تو فرمول، کاملا درست بود.
با این تفاسیر، فقط میانگین درصد مهمه و معدل.
پاسخهای درست:۲۶ گرایش: تعیین نشده وضعیت: تعیین نشده مقبولیت: ۱۸۳/۵+ امتیاز مانشت : ۲ رتبه: ۷۰۶امتیاز تاریخ مانشت: ۱۴۸۵ رتبه: ۱۲۱
البته باز هم مقایسه سخته چون زبان و ریاضی امسال سخت تر بودن ضمنا ما ده دقیقه برای دفترچه اول وقت کمتر داشتیم.
درسته میانگین ایشوون حدودا ۵۵ ه، اما معدل موثرشوون تاثیرگذارتر بوده.
(۰۷ اسفند ۱۳۹۳ ۱۱:۲۲ ب.ظ)faza نوشته شده توسط: میانگین درصد نفر اول هوش پارسال (با استفاده از درونیابی و برونیابی و این حرفا ) ۵۲/۴۴ درصد بوده.
حالا با استفاده از فرمولی که گفته شد، میتونید ترازخودتون رو (در گرایش هوش) به طور دقیق حساب کنید. (واسه نرم هم که کارنامه نفر اول موجوده.)
ایشون در نرم افزار اول شدن(آقای محمد رضا توکلی)
که از نظر میانگین از آقای فرهاد جلیلی (رتبه ۱ هوش , رتبه ۲ نرم افزار سال ۹۳)در گرایش نرم میانگین بهتری دارن علیرغم معدل موثر خیلی کمتر(اختلاف حدودا ۲ نمره ای).