من گرایشم معماریه. سال اول که آزمون مدرسان می دادم رتبه هام زیر ۱۰۰ بود اما نتیجه که اومد ۳۰۰ شدم توصیه می کنم خیلی به این موسسات توجه نکنید خودتون بهتر از هرکس می تونید خودتون قضاوت کنید فقط باید با خودتون رو راست باشید نه بدبین نه خوشبین
برای سال دوم هم از شهریور شروع کردم.
زبان تخصصی : مدرسان به نظرم خیلی خوب بود برای منی که زبانم متوسط رو به پایینه مخصوصا اگه از تیر شروع می کردم و تا بهمن هم زبان می خوندم. البته من چون ماه های آخر زیاد زبان نخوندم بکلی لغات فراموش کردم و متاسفانه زبان خوب نزدم.
ریاضی مهندسی :مدرسان عالیه واقعا عالیه.
گسسته : دوران خوندم کلا به نظرم گسسته خوندن وقت تلف کردنه
آمار و محاسبات : پارسه خوندم اما به نظرم کسالت آوره.
ساختمان داده : پارسه و مقسمی. به نظرم مقسمس فوق العاده است به کلی باعث شد داده واسه من اساسی جا بیفته تعداد تست ها و جحم هر فصل هم به اندازه است نه خیلی کم نه زیاد و وقت گیر
منطقی :مقسمی خیلی خوبه کامل کامله.
معماری : پوران و مقسمی هردوش خوبه اما به تنهایی کافی نیستند اگه دوتارو باهم بخونید تقریبا تمام مطالب واستون جا می افته.
نظریه : پوران و پارسه که البته به نظرم هر دوس مزخرفه
( من یه جزوه خوب داشتم که بیشتر از اون چیز یاد گرفتم تا این کتابها
سیستم عامل : مقسمی و دارسه دوتایی باهم خیلی خوبه. به نظرم دیگه نیازی به مرجع اصلی اونم با اون حجم زیاد ندارید.
مدار : پوران خیلی عالیه البته برای اونهایی که نسبتا تو این درس قویند چون دوستانم که مدارشون خیلی خوب نبود از پوران راضی نبودند. البته خوندن کتابش به خاطر حجم زیاد هر فصل خیلی خسته کننده است توصیه می کنم تعداد دفعات مدار خواندنتون زیاد کنید و از زمانش کم تا خسته نشید
VLSI: یه جزوه خیلی خوب مال استاد خودم داشتم که تقریبا خلاصه کتاب هریس بود. البته این درس هم خیلی دوست داشتم هم خیلی خوب بلد بودم.پارسه, راهیان ارشد و صاحب الزمانی به نظرم تقریبا خوب بودند اما متاسفانه هیچ کدوم به تنهایی کافی نیست. من که کتاب کاملی تو این زمینه ندیدم
( اما اگه تو این درس مشکل دارید اول پارسه بعد راهیان و آخرش صاحب الزمانی بخونید. به نظرم تو تخصصی ها از همه راحت تر میشه سوالاتش حل کرد .
الترونیک دیجیتال : از رو پارسه خوندم و تست مقسمی زدم خیلی خوب بود.
انتقال داده : اول راهیان ارشد و بعد پارسه. باهم همه مطالب پوشش میدند خیلی خوبه.