(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۰۲ ب.ظ)Nina777 نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۲ ق.ظ)vahid_sh@hotmail.com نوشته شده توسط: (10 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۰ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: سلام دوستان...نمیدونم مطرح کردن سوال و یا مشکلم در این تاپیک صحیح هست یا نه..راستش من ورودی ۹۰ رشته نرم افزار دانشگاه سراسری هستم اما ده ترمه تموم میکنم..بخاطر مشکلات انتقال و مهمان عقب افتادم..الان ترم ۸ رو تموم کردم..تابستون هم باید واحد بردارم ..ترم ۹ و ۱۰ هم باید ۱۹ واحد بردارم..با این وضعیت نمیدونم چطور برای ارشد بخونم ؟ مشکلی که اینجا وجود داره اینه که بعد کنکور بهمن ۹۴ , سر فصل ها و دروس امتحانی برای ارشد تغییر میکنه چون دروس تدریسی برای ورودی های بعد۹۱ (یعنی از ۹۲ تا ...) متفاوته...حالا من موندم اگر امسال نتونم خوب و کافی برای ارشد بخونم و یا اگر بخونم اما نتونم قبول شم اونوقت چطور ارشد بهمن ۹۵ شرکت کنم در حالی که دروس و سر فصل ها با چیزایی که ورودی های ۹۰ خوندن متفاوته ؟؟ ممنون میشم اطلاعات و راهنمایی هاتون رو در اختیارم بذارید..
سلام
یعنی چی سرفصل ها عوض میشه؟
مگه میشه؟
مثلا چه تغییری کنه؟
بیشتر توضیح میدید؟
اره منم شنیدم، چارت جدید تو دانشکده مون زده بودن، الان رفتم سایت دانشگاه اونجا نبود که بزارم اینجا ببینید.
سلام
یا دانشگاه شما داره اشتباه میکنه و خودسر تغییرات رو داده یا دانشگاه برادر من خیلی از دنیا عقبه که هنوز هیچ تغییری نداده
به هر حال مهم نیست ما که همه سال دیگه در بهترین دانشگاه های ایران دانشجوی کارشناسی ارشد هستیم داوطلب های سال دیگه خودشون با مشکلشون کنار میایم
دانشجوهای کارشناسی ارشد سال دیگه دستهاشون بالاااااااااااااااا