(۰۶ خرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۰۷ ب.ظ)shafiee123 نوشته شده توسط: سلام دوستان کنکوری , من قراره بیشتر درسام رو از روی کتابای پوران بخونم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه میدونید اخرین سال چاپ این کتابا برا چه سالی بوده ؟میشه شما هم بگین چه منابعی رو برا ارشد انتخاب کردین؟و چه برنامه ریزی رو برا خوندن انتخاب کردین؟خواهشا دوستان بیایید با هم فکری و نظر دادنامون به همدیگه کمک کنیم انشالله همه به نتیجه مطلوب برسیم
سلام منم اکثرا دروس رو از پوران میخونم.ساختمان داده،ساختمان گسسته،طراحی الگوریتم،محاسبات عددی،مدارمنطقی از پوران،هوش راهیان ارشد خیلی کتاب خوبی هستش.من هم راسل رو خوندم هم کتاب هوش پوران و هم هوش پارسه ولی راهیان ارشد خیلی خوب توضیح دادن.نظریه زبانها لینز،البته پوران هم دارم ولی شنیدم کتاب فردین شاپوری خیلی خوبه ک متاسفانه ندارم.آمار و احتمالات هم پارسه،سیستم عامل هم پارسه.مدارهای الکتریکی شنیدم هم پارسه خوبه هم مدرسان.
کتابهای من خیلی هاشون اونایی بوده ک توی دوران کارشناسی خریدم یا از دوستام گرفتم سال چاپ واست مهم نباش.ولی دیگه خیلی هم قدیمی نباشه،ولی مهم درسی هستش ک باید یاد بگیری و کتابی ک قراره بخونی همه سرفصلهارو شامل بشه،بقیه شون دیگه سیاستهای موسسات هستش برای فروش کتابهاشون.ان شاالله که تونسته باشم کمکت کنم.