(۲۴ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۱۸ ب.ظ)elahe alavi نوشته شده توسط: سلام بچه ها کسی هست که بخواد از الان برای ارشد ۹۵ آماده بشه تا برنامه ریزی کنیم و با هم بخونیم.تا انگیزمون ثابت و پایدار باشه؟ من چون بچه دارم و وقتم کمه باید از الان برای ساله بعد شروع کنم.هرکی آمادست بگه یا علی تاشروع کنیم.[/php]
اگه ای تی هستید و دروس نظریه و منطقی رو تا حالا نخوندید براساس اتفاقی که تمسال افتاد و قراره در مجموعه ارشد آی تی زیرمجموعه کامپیوتر بشه حتما این دو درس رو بخونید. نگاهی هم به دروس تخصصیتوون بندازید گویا انتقال داده به اونها اضافه شده.
چون نمیتونید در هر روز زمان زیادی رو صرف مطالعه بکنید از همین الان بخونید ولی نه به صورت فشرده.
زبان رو حتما بخونید و اگه گوشی smart دارید از اپ هایی که مرتبط با این فلش کارتها هستن استفاده کنید و اگه این مورد براتوون مقدور نیست از کارتهایی که تو کتابفروشی ها هم پیدا میشه استفاده کنید. با این کار دایره لغاتتون بالا میره و خسته کننده هم نیست.
من خودم کامپیوتر بودم و از مجموعه ریاضی فقط ریاضی مهندسی و آمار رو خوندم و البته براساس زمان بندی جدید میشه حدس زد که خوندن تمام کتابها اجباری نیست و حتی اگه خونده باشی ممکنه نرسی جواب بدی.
از دروس مشترک هم اگه نمیرسی که بخونی به دلخواه یکی رو حذف کن مثلا اونی که حجمش زیاده یه اونی که سنگینتره یا اونی که درس جذابی براتوون نیست.
کلیه دروس تخصصی رو هم باید خوند.
برنامه ریزی پارسه رو میپسندم و خودم براساس اوون جلو رفتم.
با این نظر هم کاملا موافقم
(۲۶ دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ ب.ظ)arman1993 نوشته شده توسط: مثلا در پرونده ی رشته ی مهندسی کامپیوتر برای ورودی های ۹۲ و بعد ، درس محاسبات عددی حذف شده اما در عوض درس هایی مثل سیگنال و سیستم اضافه شده . یا عنوان درس هوش مصنوعی به هوش مصنوعی و سیستم های خبره تغییر کرده.
میتونید یا اصلا محاسبات عددی رو نخونید و یا پرس و جو کنید تا مطمئن تر بشید.واسه سرفصلهای هوش مصنوعی هم به صفحه دروس اونها در دانشگاه شریف یا تهران مراجعه کنید تا از تغییرات احتمالی باخبر بشید.
بچه های آی تی میتونن از الان پایگاه ، ساختمان داده و الگوریتم ها ، شبکه ، زبان و گسسته رو بخونن. البته حواستون به نظریه زبانها و منطقی ریاضی مهندسی و احتمال باشه.
(۲۹ دى ۱۳۹۳ ۰۹:۰۰ ب.ظ)dpaniz1 نوشته شده توسط: یه سوال داشتم ممنون می شم راهنماییم کنید . من خیلی در مانشت دنبال سرفصل های clrs که برای ارشد باید خوند گشتم ولی هیچی پیدا نکردم ممنون می شم کمکم کنید
سرفصلهای مدنظر توون رو میتونید براساس مباحث کتب کنکوری ساختمان داده و الگوریتم تطبیق بدید.
تمام تمرینهای اوون فصلها رو بخونید و بیشتر از اوون هم ۶۰۰ مسئله قدسی یادتوون نره.
(۱۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ)LunaM نوشته شده توسط: هر طوری می خوای بخونی بخون فقط از من میشنوی سه چیز یادت نره:
۱ - همه ریاضیات رو بخون و اصلاً هیچ کدوم حذف نکن.
۲ - کتاب داده ساختار دکتر قدسی حتماً و دقیق همراه با تمریناتش بخون.
۳ - تست زیاد بخون.
دوست عزیز براساس تغییرات امسال و تغییرات احتمالی سال آینده واقعا خوندن تمام کتابهای ریاضی اصلا لازم نیست و ضمنا خیلی هم سنگین هستن. میتونی بجای یکی یا دوتای اونها بیشتر رو زبان تمرکز کنی.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۳۶ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: من دودلم نمی دونم شرکت کنم یا نه؟
میترسم شروع کنم کلی پیش برم باز مشکلی پیش بیاد نتونم ادامه بدم خیلی میترسم نمیدونم چیکار کنم.
نمیدونم این یکسالی قرار باشه توی خونه بمونم بخونم میتونم حرف بقیه را تحمل کنم؟
و اینکه میخواستم دلایل تون را برای تلاش بدونم یعنی بعد اینکه رشته دلخواه و دانشگاه دلخواهتون قبول شدید بعدش چی؟چیکار میخواهید بکنید؟
ممنون میشم نظراتتون را بگید شاید به تصمیم گیری من کمکی کنه
خوندن ارشد یه چیزه بحث کار و پیدا کردن اوون یه چیز دیگه ست. واقع بین باشیم با خوندن ارشد حتی در شریف چیزی به معلومات فنی ما اضافه نمیشه و شرایط کار در بازار امروز هم چیزه دیگه ای رو از طرف مقابل میخوان. اکثر اونهایی که ارشد میخونن به امید رفتن به اون ور آب اینکار رو میکنن حتی اگه خودشوون هم ندونن البته تعداد دیگه ای هم هستن که میخوان همینجا ادامه بدن و البته با تمام احترامی که برای خانوما دارم قصدشوون اینکه موقعیت خودشوون رو در بین فامیل بالاتر ببرن البته از طریق تحصیلات. البته هستن آقایوونی هم که قصدشوون وقت تلف کردنه و میخوان بالاخره یه کاری کرده باشن(واقعا و انصافا از خونده موندن که بهتره ربطی هم به جنسیت نداره) من خودم الان کار میکنم و واسه کنکور هم خوندم ، شرایط بازار کل با اوون چیزی که تو دانشگاه میگذره زمین تا آسمووون متفاوته. پس اهدافتون رو از همین الان مشخص کنید.
اگه میخواید تو ایران کار کنید بجای خوندن ۳ سال ارشد سنگین و جان فرسا به جاش چند تا دوره شبکه برنامه نویسی و یا ... برید . با این کار حتی میتونید تو کشورهای دیگه شانس پیدا کردن کار رو داشته باشید اووون هم با درامد خوبش.
به حرف مردم هم اهمیتی ندید. ما باید برای خودموون زندگی کنیم نه برای فامیل و همسایه.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۱۹ ب.ظ)kora نوشته شده توسط: حالا بریم سر کنکوردادن و پشت کنکور موندن من با تجربه شخصی که از پشت کنکور بودن دارم توصیه میکنم اگه امکانش دارین که دانشگاه آزاد برید حتما امسال برید چون سال به سال سوالها رو سختتر میدن و البته چون ممکن تغییراتی ایجاد کنن این کار آدم رو سخت تر میکنه.
با این جمله از دوستموون موافقم;واقعا کنکور سراسری خیلی سخت شده. سطح دروس ارشد رو واقعا بالا بردن.
البته باید بدونیم برای چی داریم ارشد میخونیم و چه فرقی بین ارشد آزاد و ارشد دولتی هست.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۳:۲۰ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: آقا من تصمیم گرفتم شروع کنم با روزی یک دو ساعت شروع میکنم دانشگاه آزادم ثبت نام کردم تا بهمن ۹۴ میخونم و بعد کنکور از ترم بهمن میرم ازاد اگر قبول شدم تابستون از ازاد انصراف میدم اگرم که خدایی نکرده نشد فقط یه ترم عقب افتادم که به ریسکش می ارزه
با شما اصلا موافق نیستم در طول یکشالی که در دانشگاه آزاد میخواید برای ارشد بخونید اگه روی پروپوزال و تز کار کنید میدونید چقدر در پیشرفتتون تاثیر داره. اگه ارشد قبول نشید در واقع آزاد رو هم یه طورایی از دست میدید.
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ب.ظ)kingmax نوشته شده توسط: بسته هیچ موسسه ای خوب نیست باید از بسته ها و سایر کتاب گلچین کنی و دیگه اینکه آزمونم مهم نیست چه موسسه ای باشی چون سوالات هیچ کدوم در حد کنکور نیست و فقط برای برنامه ریزی و نظم دادن به مطالعاتت هست
واقعا سطح سوالات پارسه با کنکور تفاوت داره. میشه گفت مزیتهاش منظم کردن داوطلب و دادن انگیزه ست .سوالات پارسه تو بعضی از دروس مثل الگوریتم در حد شلغم هست.
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ)lolofar نوشته شده توسط: از یک کتاب مرجع و تست استفاده کردن بهتر از خواندن چند جزوه و وقت تلف کردن با گوش دادن به کلاسای درسی نیست؟
برای مشاوره و برنامه ریزی درسی کجا برم؟
شاید بهترین مشاوره مصاحبه بچه های مانشت (بعد از اومدن نتایج) باشه به اضافه خود شخص.
منبع بستگی به درس داره. نظریه رو باید از روی منبع خوند، زبان تخصصی رو از روی پارسه + ویس اوون ، درسی مثل آمار رو هم از روی پارسه و معماری حل تمارین کتابهای پترسن و استالینگز خیلی در پیشرفتتون تاثیر گذاره.بهترین منابع برای هر درس تقریبا مشخص هستن.
(۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ب.ظ)elahe alavi نوشته شده توسط: سلام.من الان منطقی و طراحی پیاده سازی و گسسته رو شروع کردم.تا این سه درسو توی یک ماه تموم کنم.و هر ماه سه درس که یکی تخصصی و یکی ریاضی و یکی مشترک باشه.
البته این نظر و تجربه منه. واقعا منطقی باشیم حتی اگه تمام دروس رو خونده باشی سرجلسه اصلا وقت نداری که جواب بدی. با ۱۴۰ دقیقه وقت باید ۳۰ سوال زبان ۱۶ سوال ریاضی و ۲۷ سوال مشترک جواب بدی.حالا شما خودتوون بگید سر جلسه برای هر سوال چند دقیقه وقت میگذارید؟
خوندن زبان هم اگه مقدوره براتون از روی فلش کارتها بتهرین روشه.
برای انگیزه دادن به خودتوون برنامه ریزی کنید و ساعات مطالعتون رو تویه یه فایل اکسل وارد کنید تا از روند مطالعتوون اطلاع داشته باشید. من خودم این کار رو کردم و البته خوب هم بود(هنوز جواب نیومده پس با قطعیت اینو نمیگم)
اینرو هم بگم که اگه دوره نکرید یعنی اینکه با احتمال زیاد نمیتونید یه درس رو سر جلسه کنکور جواب بدید. پس از همین الان حواستوون به مطالعتوون و برنامه ریزیتوون باشه که عاقبت گرفتار نشید و استرستوون بالا نره. من نرسیدم معماری رو دوره کنم و تبعاتش رو هم سرجلسه دیدم.
منابع رو اینجا کلی میگم(خودم اینا رو خوندم و فک کنم همین ها هم کافی باشه)
زبان عمومی: فلش کارتهای ۵۰۴ و ۴۵۰ و ۴۰۰
زبان تخصصی: پارسه + ویس
ریاضی مهندسی: کریمی
آمار: پارسه
گسسته و محاسبات نرسیدیم ولی اگه وقت داشتم پوران میخوندم(منابع بهتری هم دارن)
داده و الگوریتم: پوران + ۶۰۰ مسئله قدسی + CLRS
سیستم عامل : پارسه
منطقی: پوران
نظریه:کتاب مرجع لینز
معماری(ناقص خوندم اما اینها رو کامل بخونید) تمارین پترسن + استالینگز+ جزوه و ویس اجلالی+ یه کتاب تستی
مدار الکتریکی : جزوه پارسه + پوران
هوش : راهیان ارشد
(قصد معرفی کردن منابع رو اینجا نداشتم. اگه بگردید اونها رو پیدا میکنید)
با نظر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کاملا موافقم. (خودم واسه هوش خوندم)
(۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)پوونه نوشته شده توسط: امیدی به سنجش ندارم
اهل قناعت نیست اصلا
همین امسال کی فکر میکرد زبان بشه ۴ متن و از دفترچه اول ۱۰ دقیقه کم بشه.. و به دفترچه تخصصی ۲۰ دقیقه اضافه بشه؟
یعنی میمرد اینو اطلاع بده از قبل؟
تغییرات هم طبق نظر دوستموون از طرف
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ)ebrahim.alaee نوشته شده توسط: وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد.اعتراض به این مورد کاملا بی فایده هست .
(۲۹ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ ق.ظ)bandehkhoda نوشته شده توسط: همین که آی تی شناوره کافی نیست؟ظرفیتش محدوده .رتبه بالاتری برا قبولی نیاز داره .هرکی از راه میرسه واسه تنوع آی تی هم آمتحان میده. سوالات د رس گسستش نسبت به مهندسی کامپیوتر خیلی سخت تره حالا دو تا از گرایش هاش رو هم بردارن.اونم بدون اینکه بدونیم اعمال میشه یا نه.
درسته که گسستش قویتره ولی محاسبات و ریاضی مهندسی و آمار و منطقی و نظریه نداره.
سطح زبان امسالش هم از کامپیوتر پایینتر بود. ساختمان داده و الگوریتمش هم از کامپیوتر پایینتره.
تو تخصصیها هم نه مدار الکتریکی داره و نه کامپایلر و طراحی و پیاده سازی.هر رشته ای در جای خودش مشکله.قضاوت با خودتوون.