(۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: فعلا عصر ها رو برنامه نویسی کنید ولی کارتون رو ول نکنید. وقتی به حدی رسیدید که تونستید در آمد کسب کنید میتونید از بانک بیاید بیرون.
برنامه نویسی هم شاخه هاش زیاده. باید ببینید کدوم رو دوست دارید و در محل زندگی شما از کدومش میشه پول در آورد.
ممنون دوست خوبم.دقیقا من هم چنین قصدی دارم اینکه اول به حدی برسم که بتونم درآمد خوبی از این راه داشته باشم و بعد این کارو ول کنم.ممنون میشم اگه پیشنهادی هم داشته باشی برای اینکه کدوم شاخه از برنامه نویسی رو دنبال کنم و کدوم زبان کاربردی تر و آینده دار تره؟
(۳۰ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ)itplus نوشته شده توسط: من برات یه پیشنهاد فوق العاده دارم که برنامه نویسی رو از پایه و ابتدا و با روشی آسون و کاربردی یاد بگیری و ازش لذت ببری. دو تا سایت بهت می گم برو تو اینا ثبت نام کن.
codeavengers.com
codecademy.com
این دو تا سایت فوق العاده(مخصوصاً دومی) که کاملاً رایگان هستند شروع می کنه هر زبان برنامه نویسی که دوست داری انتخاب می کنی و بعد بهت یاد میده از اول برنامه نویسی بهت تمرین میده ازت آزمون می گیره و تمام مفاهیم برنامه نویسی از جمله حلقه ها و شی گرایی و ارث بری رو توی دوره های فوق العاده یاد میگی و آخرم میتونی برنامه های خودت رو بسازی و برا سایت بفرستی و فروم داره و مشکلاتی رو هم که داشتنی می نویسی بهت جواب می دن و اگه خواستی به صورت تخصصی یه کار کاربردی(مثلا برنامه نویسی بازی کامپیوتری یا برنامه نویسی اندروید) رو شروع کنی قشنگ بهت میگه چیکار کنی و از کجا شروع کنی.
من که کل برنامه نویسی یاد گرفتنم رو مدیون اینا هستم و امیدوارم شما هم موفق باشی و از برنامه نویسی لذت ببری
فقط سایتش زبان انگلیسی هست اگر مشکل داری با زبان نگران نباش متنش خیلی راحت و روون نوشته شده همه چی و یه دیکشتری معمولی تو دستت میتونی کاملاً همه ی مفاهیم رو خیلی سری بفهمی
ازت خیلی ممنونم دوست خوب من.حتما این کارو میکنم.خیلی کمک کردی دمت گرم