(۲۴ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: من اصلا زبانم تعریفی نیس..
میخاستم برم کلاس زبان..ولی یکم بررسی کردم دیدم ی کتابو چندقسمت میکنن مثلا تو ی ترم۳تادرس میدن بعد۸۰تا۱۰۰تومنم پول میگیرندرنتیجه ی کتاب بخام تموم کنم نزدیک ۳۰۰تومنی درمیاد ..بعدم من با ی کتاب خوندن ک زبان خوب نمیشه!!!!درنتیحه قید کلاس زبان رفتنو زدموتصمیم گرفتم خودم آستین همت رو بالا بزنم وخودآموزی رو شروع کنم..
اوا خانم شما تجربه دارین راهنمایی کنید
تجربه به من ثابت کرده زبان خوندن self study اگر بتونیم انجامم بدیم که در اکثر مواقع از زیرش در میریم، خیلی خوبه، اما یکی از اسکیل هارو ازدست میدیم و اونم speaking هست. اما حرفتون کاملا درسته، اخرین ترمی که من رفتم مرداد بود و بخاطر کنکور ولش کردم و شهریه م ۱۷۰ بود. سفیر. و دقیقا چند صفحه م بیشتر نمیگن
اما کلاس فراتر از اون چند صفحه س بنظرم. برای خودم جو کلاس و انرژی ای که ازش میگرفتم خیلی خوب بود. اگه یادتون باشه کلاسهای زبان مدرسه خیلی خسته کننده بودن ولی توو کلاس زبان موسسات ادم انگیزه ی بیشتری میگیره. البته اگر شانس بزنه و همکلاسیای خوبی گیر آدم بیوفتن
توو کلاس بیشتر از کتاب درس داده میشه معمولا. سفیر که اینطوری بود. ولی خودمم از خدامه بتونم توو خونه بخونم اما هر بار تلاش کردم نشد
در مورد آیلتس که احساس میکنم اصلا نمیشه سلف استادی پیشرفت خوبی داشت. استثناها رو میزاریم کنار
با این حساب اگر آفرینش که بهترین موسسه زبان ایلتسه رو بزاریم کنار، جهاددانشگاهی رو کسی اطلاعی نداره؟