(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ب.ظ)ستاره ی صبح نوشته شده توسط: من شخصا سن خیلی شاخص کمرنگیه برام چه کوچکتر بودن چه خیلی بزرگتر بودن
همسن بودن به نظرم خوبه ولی سربازی نرفتن یه کم سخت می شه برات
اگه با ادمی با این شرایط ازدواج کنی مسلما باید ادم صبوری باشه و طرف مقابلت قدرشناس
ولی به نظرم خوبه ادما باهم زندگیشون بسازن اینجوری همو بیشتر دوس دارن
به این دلیل سنش رو مطرح کردم که به نظرم ممکنه یه وقت هوس باشه و از سرش بره.اینم بگم که حدود ۴سالِ که روی این تصمیم اصرار داره(ظاهرا) و صفت فرصت طلبیش که میترسم بعد از تحمل سختی ها وقتی به یه جایی رسید منو به کسی که منفعت بیشتری براش داره بفروشه!
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ق.ظ)kamaladdin نوشته شده توسط: تو آشناهامون دختر و پسر با این شرایط عقد کردن بعد از یک سال ، دختر خانوم خسته شد و طلاقش رو گرفت تا یک انتخاب بهتری انجام بده .
به نظر من احساسات شاید توی دوستی جواب بده ولی توی ازدواج تعقل ارجحیت داره
من به خودم مطمئنم و پشتشو خالی نمیکنم ولی درمورد اون شک دارم.
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: به نظرم درست نیست پسری که سربازی نرفته و کار هم نداره نمی تونه زندگی مجردی خودشو بچرخونه چه برسه به تشکیل خانواده مگر اینکه خانوادش ساپورتش کنن
بهتر است ازدواج ها با فکر و منطق صورت بگیرد نه با احساسات !
بیشتر دقت کنید
الان کارش بازاریابی و میدونم که خانواده هم ساپورتش نمیکنن و وقتی بره سربازی احتمالا دیگه این کارشو از دست میده
(۲۸ شهریور ۱۳۹۵ ۰۷:۴۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: بعضی وقتا احساس اینقدر عمیقه که نمیشه کاریش کرد. یعنی ممکنه پسره سربازی هم بره، کار هم پیدا کنه، ولی دیگه مثل اون دختر رو که قبلا دوسش داشته رو نتونه پیدا کنه. و این خیلی سخته.
میتونن فعلا یه عقد ساده انجام بدن و با هم باشن، تا بعد از ۲ - ۳ سال که آقا پسر سربازیشو بره و کارشو شروع کنه.
اما در حالت کلی درست میگی.
فکر نمیکنم آدم احساساتی باشه .اینطور که شناختم جایی نمیره که ضرر کنه و سیاست مداره ،فقط میترسم که بعد بخاطر موقعیت بهتر زیر همه چی بزنه.
(۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ)Pure Liveliness نوشته شده توسط: فک میکنم که پسر (و همینطور دختر) تا یه سنی به پختگی نمیتونه برسه و نمیتونه مسئولیت زندگی رو قبول کنه. سنش کم باشه به نظرم نمیشه خیلی اعتماد کرد.
از طرفی به خاطر دلایل زیادی که خانوم ها زودتر از آقایون معمولا شکسته میشن مثلا یکیش شاید به خاطر مادر شدن، بهتره سن شوهر بیشتر باشه.
البته خب استثنا وجود داره مثلا ما توی فامیلمون داریم که خانومه چند ماه بزرگتر هست و خیلی دیر هم ازدواج کردن. شاید حدود ۳۰ سالگی اما ظاهرا زندگی خیلی خوبی دارن.
آره منم بخاطر سنش نمیدونم باید حرفشو جدی بگیرم یا نه