(۱۵ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ ب.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (15 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ق.ظ)Bahar_HS نوشته شده توسط: (15 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۵۷ ق.ظ)neilabak نوشته شده توسط: سلام دوستان بالاخره دلمو به دریا زدم و تصمیم گرفتم نظرمو اینجا بنویسم .من تقریبا کل نوشته های این تاپیکو خوندم و چیزی که حس کردم این بود که چقدر اکثرمون بدبینیم به همه چی چون احتمالا مورد بد اطرافمون زیاد داریم به همین خاطر اساس و ملا ک هامونو داریم از روی موردهای بد انتخاب میکنیم به جای اینکه ببینیم واقعا خودمون چی میخوایم. و همش با گفتن انواع مثالهای ناموفق ذهن خودمونو بیشتر از قبل خراب میکنیم.
به نظر من اگه کسی میخواد ازدواج کنه اول از همه خودش باید با خودش و زندگی خودش تکلیفش معلوم باشه و شرایطشو اول از همه خودش قبول داشته باشه بعد انتظار داشته باشه کسی باهاش کنار بیاد .دوم اینکه برای انتخاب معیارهاش اتفاقای بد و موارد ناموفق رو ملاک انتخابای زندگیش قرار نده .سوم اینکه راه و روش یه مملکت دیگه رو اساس زندگی خودش تو این مملکت قرار نده.
چهارم اینکه انصاف داشته باشه و با خودخواهی ملاک و معیارهاشو انتخاب نکنه و اول منطق و بعد یه کم احساسو کنار هم بذاره واسه اینکه ببینه واقعا چی میخواد. درنهایت که همه ی اینارو رعایت کرد توکل به خدا کنه و بعد بره سراغ مقدمات و خواستگاری و این حرفا ...برای بعد ازدواج هم به خودش بقبولونه که قرار نیست آدم کل آیندشو با یه ازدواج خوب تضمین کنه - قرار نیست با یه ازدواج خوب مشکلات همه براش راحت بشن و زندگی گل و سنبل بشه -قرارنیست بعدا طرفش یا خودش اصلا عوض نشن ...
تمام!
خیلی عالی بود؛خوب می شد اگر می تونستیم بهش عمل کنیم.
به حرفهاتون فکر کردم!
یکی از سوالات مهمم که بعد از فکر کردن یادم اومد اینه:
۱)"به هر حال ازدواج باید یه تغییر مثبت در زندگی ایجاد کنه،اگر قراره زندگی مون با ازدواج بدتر بشه یا نه،اصلا تغییری نکنه،چه کاریه ازدواج کردن؟"
۲)"اصولا یه ازدواج درست باید چه تغییری در زندگی مون ایجاد کنه؟"
من نگفتم اردواج قرار نیست هیچ تغییر مثبت ایجاد کنه! گفتم قرار نیست "همه ی" مشکلات ما رو حل کنه . اگه دید ما به ازدواج درست بشه اصن شاید بفهمیم اون چیزی که دنبالش هستیم ازدواج نیست ،مثلا شاید یه تغییره که باید تو خودمون ایجاد کنیم..هرچند این فقط یه نظره و شایدم اصلا درست نباشه . حقیقتش من یه سری از صحبتای دکتر شیری رو که گوش دادم خیلی انتظار و دیدم به ازدواج عوض شد ، اگه دوست داشتید شمام گوش کنید:
برای سوال اول:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برای سوال دوم :
به لینک زیر برید از قسمت پاداشهای واقعی ازدواج به بعد رو بخونید:
[quote='RASPINA' pid='345466' dateline='1428135762']
خیلی موافق نیستم چون کسایی را دیدم که با یه اردواج موفق شرایطشون از این رو به اون رو شد.
[quote='neilabak' pid='345448' dateline='1428092856']
اینو منم دیدم ولی حرف من اینه که کلا استثنائات رو نمیشه پایه ی یه زندگی قرار داد.میگم نباید با این دید و انتظار بریم تو زندگی که یه هو شوکه بشیم که چرا مثلا فلانی زندگیش انقدر تغییر کرد و من نه