(۰۷ مرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ ب.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: به نظر شما به جای خوندن متن اصلی قرآن، خوندن معنی یا یه تفسیر مختصر از قرآن تاثیرش بیشتر نیست، آخه هر سال ماه رمضون همه خودشونو می کشن تا قرآن رو یه دور بخونن ولی به نظر من اونقدر که تاکید رو متن عربی قرآنه اگه معنی قرآن رو یه دور در تمام عمرمون میخوندیم و میفهمیدیم خیلی وضعمون بهتر از الان بود، شاید اون حدیثی که میگه خوندن یه آیه از قرآن در ماه رمضون ثوابش برابر خوندن کل قرآنه منظورش فهمیدن و تفکر کردن در یک آیه از قرآنه نه صرفا خوندن متن عربی، چون این حدیث برای خود عربها گفته شده که متن عربی قرآن رو میفهمند.
درک و تدبر در قران تاثیرات بسزایی داره جای خودش و اگه بخوایم ارزشی نگاه کنم عمل به قران ارزش بالاتری داره
ولی ما روایات بسیاری داریم که خوندن قران به زبان عربی هم در جای خودش تاثیرات معنوی بسیاری داره کما اینکه خود خداوند هم به انحا مختلف و در آیات گوناگون این رو بیان میکنه
و اذا قرات القران جعلنا بینک و بین الذین لایومنون بالاخره حجابا مستورا
و ننزل من القران ما هو شفا و رحمه اللمومنین
و کذلک قرانا عربیا و صرفنا فیه من الوعید لعلهم یتقون
...
از مجموعه این آیات و البته آیات دیگری که میشد ذکر کرد مفسرین نتیجه میگیرن که خوندن قران به همین شکل جایگاه بسیار والا و تاثیرات شگرفی هم بر انسان داره
و خوب باید از فهم و عمل به قران هم غافل نبود
طرح بسیار خوبیه
بنده هم هستم
نمیدونم کیا مختار رو دنبال میکردند قسمت آخرش خیلی زیبا و در عین حال غم انگیز بود زیبا بود چون اوج انسانیت رو نشون میداد و غم انگیز چون دشمن مقابلش در اوج پستی و شقاوت
خیلی وصیت نامه زیبایی رو بر بام امارت کوفه خوند مختار
یکی از آیاتی که خوند این بود
"یا ایها الذین امنو امنو ...."۱۳۶ نسا
" ای کسانی که ایمان آوردهاید ایمان بیارید .."
طعنه لطیفی هست از خداوند حکیم
و مبتلا به در جامعه امروز ما برای شناخت نفاق و بی دینی
بیشتر از این بخواید بدونید میتونید از یه قران شناس تفسیرش رو دنبال کنید ببخشید قصد انحراف تاپیک رونداشتم دیدم این آیه خیلی زیباست حیفم اومد اینجا اشاره ای به اون نشه