دوستان من هم هستم .چه حرکت خوبی .برای تفسیر وخوندن معنای ایات همین که این تقسیم بندیها انجام بشه .می تونیم همراه با خوندن هر ایه اون رو با معنا بخونیم و تفسیرش رو هم کشید .وقتی تقسیم کنیم .کل ماه رمضان سر یه جز خاص متمرکز میشیم و می تونیم وقت بیشتری داشته باشیم .ولی حتما بهتون پیشنهاد می دم به معنای ایات وصد البته تفسیرش نگاه کنید .چون نگاهتون به این کتاب عوض خواهد شد وخواهید فهمید که یه کتاب عادی نیست می بینید حتی اوضاع همین دنیای امروزی را هم پیش بینی شده .دقیق و موشکافانه نگاه کنیم .
این تفسیرها را من پیدا کردم توی نت گفتم بزارم براتون که شاید کمکی باشه .برای من دعا کنید که سر بزرگترین دوراهی کاری و شغلی و آینده ای واین دنیایی واون دنیاییی زندگیام قرار گرفتهام برام دعا کنید بهترین تصمیم رو بگیرم .
اینجا رو حتمی ببینید هم تفسیر هست هم کلی مطلب خوب دیگه:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
امید وارم این لینک دادن مشکلی نداشته باشه .البته تبلیغ هم اگه باشه یه سایتی هست در زمینه تفسیر وقران و رایگان هست و برای استفاده همگان .
اینم یه ترجمه خوب و روان از استاد انصاریان به صورت ان لاین در سایت ایشان
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.