(۲۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۸ ب.ظ)m.mosallaei نوشته شده توسط: [quote='ali0384' pid='302574' dateline='1410601218']
علی جان ما که رفتیم نگاه کردیم دیدیم هم دکتر حقیقت هست هم دهقان
کلاساش خیلی زمانش خوبه مخصوصا برای من که محل کارم تهران هستش راحت میتونم پنج شنبه جمعه برم
فقط یه سوال از بچها هایی که اونجا درس خوندن داشتم
۱-از استادهای زیر کدوماشون رو پیشنهاد میکنید
۲-چه درسهایی به ما جبرانی میخوره قانونش چه جوریه
۳-ترم اول زمانش رو میتونیم انتخاب کنیم یا اجباریه زمان کلاسها
دوتا جدول زیر درسهای ارائه شده برای ارشد فناوری اطلاعات گرایش شبکه هستش امیدوارم به دردتون بخوره
زمانبندی کنید
با این اساتید بردارید ، ۱ - دکتر دهقان معرکست ، جوری درس میده مثال هایی میزنه که قشنگ برات جا بیفته، با شوخی و خنده مطالب را برات جا میندازه، من تا به حال همچین تدریسی از استادی ندیده بودم، شلوغ ترین کلاس ها رو داره، هر ترم ۳ تا کلاس برگزار می کنه که فول میشه، احتمالا برای ورودی های جدید یک ساعت دیگه هم پنج شنبه باز می کنه
۲- دکتر حقیقت ، یه دونست ، فقط وقتی رفتی سر کلاسش می تونی تفاوت استاد با استاد را متوجه بشی، دکتر حقیقت بیشتر پارسه درس میده و مدرس کنکور هستند، خیلی از رتبه های برتر زیر دست ایشون بودند.
۳- دکتر قاسمی عالی درس میده اما خیلی هم سخت گیر هستند.
۴-دکتر صفائی ارزیابی و شبکه های چند رسانه ای درس میده، ایشون هم استاد خیلی معروف و خوبی هستند، و همین طور سخت گیر.
۵-دکتر سرگلزایی، ایشون معاون پژوهشی دانشگاه است، فوق از شریف و دکتر از UPM مالزی ،بسیار زیبا درس می دهند، و همینطور سخت گیر
۶- فرشاد عشقی اصفهانی ، درس دادنش معرکس، اما امتحانش بسیار سخت،سوالات کلا انگلیسی
۷- اثنی عشری ، خیلی استاد گلیه و باسواد،مرکز تحقیقات مخابرات هیئت علمی هست و شاگرد تاپ پروفسور میبدی در آزمایشگاه نرم امیرکبیر
۷- جهانشاهی متوسط ، اما بچه ها زیاد باهاش حال نمی کنند.
۸- برومندنیا خوبه ، اما مثل بقیه عالی نیست
۹- حیدری نژاد، افتضاح ، با این استاد به هیچ عنوان درس بر ندار، معلوم نیست چجوری باراجین راهش دادند، به نظر با پارتی اومده
این نظرات به اتفاق اکثریت دانشجوهای شبکه اینجاست، به گفته بچه ها اینجا گلچینی از اساتید را آورده اند، فقط حیدری نژاد ضعیفه
اساتید کامپیوتر و آی تی باراجین که جزو محققین برتر کشور که در پژوهشگاه دانش های بنیادی(IPM) هستند، در این پژوهشگاه افراد بسیار خاص و برجسته ای مشغول فعالیت هستند
پروفسور میبدی
پروفسور کریم فائز
دکتر دهقان
دکتر قاسمی
دکتر فرشاد صفائی
دکتر ارسالی صالحی نسب
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.