(۲۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۸ ب.ظ)mahyar_top20 نوشته شده توسط: (19 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ب.ظ)mk69online نوشته شده توسط: سلام دوستان ، بالاخره صبر ما به پایان رسید و نتایج رو اعلام کردن .....
لطفا تراز و درصدهاتون رو اینجا بذارین تا بقیه دوستان هم استفاده کنن
تراز من : ۷۸۵۶
رتبه: ۴
مهندسی نرم افزار - علوم تحقیقات گیلان
اینم درصدها :
زبان: ۴۱
ریاضیات: ۱۰
مشترک: ۵۳
تخصصی : ۵۱
با این تراز علوم تحقیقات تهران هم قبول میشدم ترازش ۶۵۸۰ بود
ولی تو شهر خودم دانشگاه برم بهتره دیگه....
منم علوم و تحقیقات گیلان قبول شدم با ...ولی نمیدونم شهریه ی پردیس ها از واحد ها بیشتره یا نه ؟؟؟
زمان ثبت نام هم نزده بود تو سایتش ؟!! اگه اطلاع داری بهم بگو :-)
منم پردیس علوم تحقیقات گیلان قبول شدم
ثبت نامش از فردا هست تا چهارشنبه
قابل توجه دانشجویان ورودی ۱۳۹۳ جهت تشکیل پرونده
ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد علوم و تحقیقات گیلان به اطلاع می رساند که ارائه مدارک ذیل جهت ثبت نام و تشکیل پرونده الزامی است و جهت تشکیل پرونده حضور خود شخص پذیرفته شده ضروری است:
لازم به ذکر است ثبت نام از پذیرفته شدگان از ساعت ۱۰ صبح شنبه ۲۲ شهریورماه آغاز می گردد و تا روز چهارشنبه۹۳/۶/۲۶ همه روزه از ساعت ۸ لغایت ۱۴/۳۰ ادامه خواهد داشت و پذیرفته شدگان ارجمند می توانند همه روزه با در دست داشتن اصل مدارک ذیل جهت تشکیل پرونده به آدرس رشت- انتهای لاکان- سلکی سر- مجتمع دانشگاهی علوم و تحقیقات گیلان (دانشکده تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد رشت) مراجعه فرمایند. جهت تسهیل در تردد به دانشگاه، برنامه سرویسهای دانشگاه از ایستگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (واقع در پل تالشان) به علوم و تحقیقات و بالعکس در سایت اطلاع رسانی شده است).
مدارک موردنیاز
۱- اصل شناسنامه به همراه ۲ سری کپی از همه صفحات (مشمولین ۳ سری کپی).
۲- اصل کارت ملی به همراه ۲ سری کپی (مشمولین ۳ سری کپی).
۳- عکس ۶ قطعه (۳ در ۴ پشت نویسی شده)
۴- کارت پایان خدمت به همراه ۲ سری کپی.
۵- اصل دانشنامه مقطع کارشناسی به همراه ۲ سری کپی (مشمولین ۳ سری کپی)، لازم به ذکر است، دانشجویانی که اصل دانشنامه را ندارند باید اصل گواهی موقت را به همراه ۲ سری کپی(مشمولین ۳ سری کپی) ارائه دهند این دانشجویان باید یک فقره چک یا سفته معادل ۳۰۰۰۰۰۰۰ ریال نیز بابت ضمانت مدرک به بخش مالی دانشگاه ارائه نمایند.
در ضمن تشکیل پرونده با کپی مدارک تحصیلی میسر نیست.
اصل ریزنمرات تائید شده دوره کارشناسی به همراه ۲ سری کپی از آن،(دانشجویانی که کارشناسی آنان ناپیوسته می باشد باید ریزنمرات تائید شده دوره کاردانی خود را نیز به همراه ۲ سری کپی ارائه دهند.