سلام؛
به نظر من برای بچه هایی که میخوان چند ماه دیگه(بیشتر از ۳ ماه) امتحان تافل بدن حتما و حتما در کنار کار کردن روی منابع تخصصی از ted talk ها غافل نش به چند دلیل.
۱- سرعت گفتگوی این سخنرانی ها که توسط ریسرچر ها و اساتید و ... انجام شده به اندازه کافی بالاست ولی باز میشه گفت که سرعت برخی لکچرهای آزمون تافل از برخی از این تاکها بالاتره!
۲-هیچ جا نمیتونید اینقدر به این و به این وسعت لکچرهای خوب در زمینه های مختلف مورد سوال لکچرهای تافل مثل علوم مختلف) پیدا کنید.
۳-خیلی مواقع لکچرهای تافل بر بیس همین تدتاک ها طراحی میشن و مثلا اگه شما برید چند تا فایل لکچر بایولوژی تی پی او ها رو بزنید و بعد برید چند تا تد تاک در زمینه بایولوژی رو ببینید متوجه میشید که چقدر اشتراک کلامی بین این دو وجود داره و از این نظر شما میتونید گوشتونو با لکچرهایی که مشکل دارید عادت بدید(مثلا خودم به شخصه به آنثروپولوژی مشکل دارم!) و تا میتونید از تدتاکهای موجود توی این زمینه گوش کنید.
۴-بیشتر این گفتگوها ترنسکریپت دارن که خیلی میتونه به کارتون بیاد.
۵-برعکس سریالهایی که خیلی توصیه میشن واسه لیسنینگ مثل مادرن فمیلی و فرندز و .... اینا دقیقا دارای کلام آکادمیک هستن و از اسلنگ تقریبا خبری نیست.
۶-خیلی جذابن و میتونین توی وقت مرده تون به عنوان سرگرمی ازشون استفاده کنید.
آدرس:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.