(۰۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۰ ب.ظ)Potential نوشته شده توسط: من ۳ سال پیش امیربهادر تو میدون ولیعصر امتحان داده بودم و راضی بودم از مکان ش! چون راجب سنجش بعضی ها گفته بودن مانیتورهاش خوابیده هست و گردن درد گرفتن برای همین سنجش رو انتخاب نکردم.
بله سنجش قبلاً اینطوری بود ولی الان رو نمیدونم چون پارسال قسمت GREش کامپیوترهاش معمولی بودند. البته شاید مکان تافل و GRE یکی نیست چون اینجا میزها نزدیکتربودند که خب در تافل نمیشه ولی در کل خواستم بگم که مانیتور معمولی هم دارند. این رو میتونم ببینم کی این اواخر امتحان داده و بپرسم.
در مورد مکان که جفتشون نزدیک هم هستند. امیربهادر یه کمی سرراستتر هست ولی در کل نزدیک هستند. علت اینکه من گفتم سنجش بهتره (صرف نظر از مانتیورهاش) این هست که توو امیربهادر بیشتر از تعداد داوطلبها، مراقب هست که کارشون فقط استرس دادن هست. همهشون هم بچه هستند. هر کدوم ۱۰ بار یک مطلب ثابت رو تکرار میکنند و واقعاً روی اعصاب میرن. موقع چک کردن مشخصات هم دوباره از اینجا به اونجا و ... مورد دوم اینکه سنجش مسئولانهتر برخورد میکنه. توو امیربهادر آزمون ساعت ۱۲:۳۰ بود و خودشون ۱۲:۱۰ در رو باز کردند، بعد توو سالن امتحان گفتند که چون ۱۰ دقیقه تأخیر داشتید و به ETS گزارش میشه شاید قبول نکنند امتحان رو! کلاً فقط گیر دادن بلد هستند. تاریخ کارت ملی همه گذشته ولی ثبت احوال گفته که نیازی به تمدید نیست تا یکی دو سال، بعد اینا به کسایی کارت ملی داشتند و تازه شناسنامه هم داشتند گیر میدادند که تاریخش گذشته قبول نیست. البته این رو توو بعضی از حوزههای شهرستانها هم شنیدم. ولی سنجش اینطور نیست. در کل افرادی که در سازمان سنجش هستند اگر چیزی یادتون رفته باشه یا نقصی داشته باشید که حتی لازم باشه به اینترنت دسترسی داشته باشید کمک میکنند.
در کل کیفیت برگزاریشون شبیه هست اما همین موارد جزئی میتونه مهم باشه. بقیهی جاها فکر کنم علامهسخن بود که یه جا دیدم نوشته بودند که پارتیشنها خیلی نزدیک هم هست و موقع اسپیکینگ صدای هم رو میشنویم.
یک خوبی امیربهادر این هست که میتونید قبلش آزمون آزمایشی در اونجا بدید و با مدل کیبوردهاش و همچنین محیطش آشنا بشید! من اصلاً نمیتونم با کیبورد کامپیوتر تایپ کنم (هر کدوم هم که یه مدلی هستند!) و در مقایسه با لپتاپم سرعتم از نصف هم کمتر میشه.