(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ب.ظ)jesan نوشته شده توسط: میشه بگید سیگنال چه جور درسیه ؟
(۲۰ مرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۳۰ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: خوبی گرایش هوش اینه که مباحث دروس خیلی بهم پیوسته و مرتبطه. یعنی درسا خیلی بهم در تکمیل یک دانش کمک میکنن
تو هوش تقریبا هر کار تخصصی کامپیوتر میشه کار کرد اما حوزه های اصلی
- یادیگری ماشین در حالت کلی
- بیگ دیتا
-بهینه سازی که بنظرم خیلی جذابه
- ایمیج - ویژن
-پردازش صوت
- پردازش متن - NLP - ریکامندر سیستم ها (توصیه گرها)
- و در سطح بالا رباتیک . رباتیک حرفه ای ترین حوزه هوش هست چون جایی هست که اگه بخواید میتونید فرضا ویژن یا ام ال رو به معنای حقیقی درک کنید
در بیان کلی ۲ دسته اصلی تو هوش هست: سیگنالی ( ویژن- ایمیج - صوت و...) + ام ال(داده کاوی- بهینه سازی - سیستم های توصیه گر - شبکه های اجتماعی و...)
من از بخش سیگنالیش خوشم میاد میشه بحث رو باز تر کنید
سیگنال به زبان ساده هر تابعی است که دارای معنی و مفهومی برای ما باشه.مثلا نوار قلب یک سیگنال هست که یه سری معنی ازش استخراج میشه.نمودار تغییرات نرخ ارز نسبت به زمان یک سیگنال است و الی آخر.
در مورد سیگنال ها موضوعات مختلفی مطرح میشه بعضی از این موضوع ها شامل اینا میشن:
از بین بردن نویز سیگنال : مثلا تاثیر خطا های بیرونی و ولتاژ برق شهر و .. رو از سیگنال نهایی نوار قلب تولید شده خذف کنیم.
پیش بینی سیگنال : مثلا بتونی با دیدن سیگنال نرخ ارز بتونیم ادامه سیگنال رو پیش بینی کنیم.
پردازش سیگنال: مثلا با پردازش صوت بتونیم بفهمیم مال چه فردی هست.
و الی آخر
تصویر یک سیگنال هست ( در واقع سیگنال دو بعدی است).صوت سیگنال است ( یک بعدی نسبت به زمان) و غیره...
منظور دوستمون از کار های سیگنالی در واقع دو مورد از بین بردن نویز و پردازش هست. و ام ال هم پیش بینی سیگنال ها رو در بر میگیره.
(۲۱ مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ)خانه سبز نوشته شده توسط: بنظرتون بچه هایی که سیگنال و ایمیج و ویژن کار کردن! ایا کسی که برای یه انتگرال گیری ساده مونده! وریاضیش چیزی در حد صفر هست. با همت و تلاش میتونه درسای ایمیجی و ویژنی و رباتیکی بگیره وحتی پایان نامش در این خصوص همراه با مقاله و ژورنال وشاگرد ممتازی پاس کنه بره با موفقیت عالی؟ یا خیال خامی بیشتر نیستش؟ منظورم این هست با این وضعیت با پشتکار از شروع کلاسا می تونه بخونه یا نه؟
به صورت کلی هوش ریاضیات سنگینی داره رو یه سری از مباحث ادم حس میکنه خود استادا هم زیاد تسلط ندارن.من اگر جای فردی با این شرایط بودم که از مهر میخواد بره ارشد هوش هرچه سریع تر ریاضیاتمو قوی میکردم