سلام
ببینید به نظر من لپ تاپ سرعتش یه طرف قضیه و جزئیاتش طرف دیگه اس
پیشنهاد من به شما جوونا اینه که بیاید یکم ریز تر بشید
۱۰ نکته ی صلواتی:
۱- مثلا اینکه خب چرا وقتی خواستیم لپ تاپ بخریم دقت نکردیم که کیبور بکلایت داره که شبانه تو تاریکی وقت تایپ کردن به دادمون برسه و دیگه مجبور نشیم ال سی دی رو خم کنیم تا نور به کیبور بخوره و دکمه ها رو ببینیم؟ و بعدش دکمه ها خوب معلوم نیست و کله مون رو میکنیم تو سیستم و تایپ میکنیم نصف شبی مهمونمون میره اب بخوره ما رو تو اون وضع ببینه میگه پسرشون دیونه اس، دیگه کسی بهمون شوهر نمیکنه؟
۲- چرا وقتی لپ تاپ میخریدیم دقت نکردیم که پورت های صدا که برای اتصال هدست بکار میره در کنار باشه نه جلو و حالا که پورت ها جلو هست وقتی فیش هدست رو وصل میکنیم و لپ تاپ رو میزاریم رو زانوهامون همش سیم هدست از ته فیش کج میشه و بعد مدتی اتصالی پیدا میکنه؟ بعدش تو کنفرانس های صوتی همش جملات رو ناقص میگیریم و برداشت بد و ...
۳- چرا به مدل کارت شبکه ی وایرلس لپ تاپ دقت نکردیم و حالا همش غر میزنیم که چرا لپ تاپ حمـــــــــــــــــید سیگنال های مودم خونه ی اقدس خانم زن همسایه رو میگیره ولی برا ما نه؟
۴- چرا مارک کارت شبکه ی ما معروف نیست و ما تو کف موندیم یه بار تو لینوکس یا مک با وایرلس بریم تو نت ببینیم اینترنت اونجا چه طعمیه؟( یاد اتصال به اینترنت تو ویندوز ۹۸ افتادم وقتی وصل میشدی یه کلکسیون از ویروس ها تو سیستم با دسته بندی مرتب ذخیره میشد و عادلانه به نوبت اجرا میشدن)
۵- چرا وقتی لپ تاپ میخریم به تعداد پورت های usb دقت نمیکنیم و حالا که که پورت کم اوردیم به سوراخ پورت HTMI متوسل شدیم؟
۶- چرا هیچ وقت نخواستیم لپ تاپ ما یه فینگر پرینت داشته باشه که تمام اهراز هویت های ما از برنامه های چت گرفته تا رمز هارد اکسترنال و اینا همش با اثر انگشت انجام بشه و از شر پسورد وارد کردن و ترس اینکه بقیه ببینن خلاص نشیم؟
۷- چرا به سرعت دور هارد در دقیقه دقت نکردیم که حالا عوض اینکه ۷۲۰۰ باشه سرعتش پایینترش رو لپ تاپ ماست و همش از سرعت پایین سیستم رنج میبریم و بعد دخترا میگن داداش دیدی گفتم صورتی بهتره مال لیلا دوستم اونم core i5 هست مثل مال من ولی سرعت اون بهتره این سفید ها سرعت ندارن
۸- اینکه چرا نمیخوایم باور کنیم که گارانتی برا لپ تاب بی معنیه و شما کافیه وقت خرید نگاه کنید ببینید همه چی اوکی هست یا نه و اینکه من یادم نمیاد کسی تونسته باشه از گارانتی استفاده کنه با این بی انصافییی که شرکت ها میکنن و عوض چرا اون پول رو برای ارتقای باتری لپ تاپ ندیم و یه ۹ سلولی به جای ۶ سلولی نخریم که دیگه تو اتوبوس وسط راه باتری تموم نشه و هم تو کف ادامه ی فیلمه نمونیم و هم اینکه تا مقصد از صندلی جلویی گاز نگیریم؟
۹- چرا فکر میکنیم چون ویندوز رو لپ تاپ نصبه پس همه چیز سالمه در صورتی که میتونستیم اون روز یه سی دی hiren با خودمون ببریم تو مغازه و یه لحظه مانیتور ( برای پیکسل سوخته) و رم رو تست نکردیم و حالا بعد دو سال فهمیدیم بابا این کرش کردن ویندوز برا اینه که فلان برنامه میخواد تو فلان خونه ی رم بشینه و سیستم نمیتونه اون خونه از حافظه رو بخونه و ما یه عمره الکی داریم ویندوز رایت میکنیم و فک میکردیم ویندوزمون ایراد داره و حالا کلی سی دی ویندوز داریم که داریم ایده میگیریم که اقا با اینا چیا میشه درست کرد؟
۱۰- چرا دعا نمیکنیم که خدا بهمون قدرت تدبیر بده که بهترین علوم رو یاد بگیریم که چه بسا آرزوهای ما بی پایان و زمان ما محدود و دعا کنیم بتونیم بزرگترین سعادت یعنی خدمت به مردم رو برآیند این زحماتی که در مسیر علم میکشیم کسب کنیم و راه شهدا را پیش گیریم
اگر برای ظهور آماده اید برای ظهور مهدی و اگر نه برای سلامتیش صلوات