[/quote]
حرف شما حق!اما من دانشگاه چندان پرتیم درس نخوندم دانشگاه تبریز بودم درسامم با همکلاسایی هایی پاس کردم که حتی رتبه ۴۰۰ یا ۲۰۰ ،۳۰۰ منطقه ۱ بودند ولی خودشون شهرتبریز رو انتخاب کرده بودن.فعلا همه چی مونده دست خدا شبانه قبول شم نمی رم
[/quote]
شما درست میگید نباید همه را با یه چوب زد من خودم به خاطر گاف سازمان سنجش سال ۸۷ با رتبه خوب که چه عرض کنم... مجبور شدم پیام نور بخونم؛
در تکمیل حرف قبلیم شبانه داریم تا شبانه ، اون کجا تو یکی از دانشگاه های تاپ تهران شبانه بخونیم اون کجا که مثلا .... شبانه بخونیم!
(۱۶ مرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ب.ظ)نازین نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۳۵ ب.ظ)it866 نوشته شده توسط: من بودم اصلا شبانه شهرستان نمیرفتم چون روزانه هاشون هم معمولا ارزش چندانی ندارند!!!!یک سال درس خوندن دوباره بهتر از اینه که همیشه ی نامی از ی دانشگاه پرت داشته باشی!!
حرف شما حق!اما من دانشگاه چندان پرتیم درس نخوندم دانشگاه تبریز بودم درسامم با همکلاسایی هایی پاس کردم که حتی رتبه ۴۰۰ یا ۲۰۰ ،۳۰۰ ریاضی منطقه ۱ بودند ولی خودشون شهرتبریز رو انتخاب کرده بودن.فعلا همه چی مونده دست خدا شبانه قبول شم نمی رم.در کل اصلا نمی دونم چی بشه .بله الزهرا زدم هم شبانه هم روزانه اما بعد شبانه تبریز!!۱اصلا ظرفیتی وجود نداره ۲ نفر شبانه تبریز برمیداره !!!!همه چی مونده دست خدا.. می دونم جایی جز تهران ارزش نداره .آخه چیکار می شه کرد؟من یکسال پشت کنکور بودم این شد رتبم مطمئنم یکسال دیگه بشینم زیر ۵۰ می شم...اما توان تصمیم گیری به هیج وجه ندارم!!!!
نمیدونم سال چندمه که کنکور میدید ، اگه سال اوله که هیچ ، ولی در غیر این صورت حیف از جوانی آدم نباشه واسه کنکور تلف شه تازه اینکه آیا سال بعد رتبه خوب بشه یا نه خودش کلی جای شبهه داره!