(۱۹ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ ق.ظ)fatemeh_sarami@yahoo.com نوشته شده توسط: سلام
من بخاطر پایه ضعیف بسیاری از دروس مهندسی نرم افزار و داشتن وقت کم برای مطالعه به علت شاغل بودنم
بین انتخاب مهندسی نرم افزار و آی تی موندم
چون بررسی کردم دیدم آی تی ۶ تا درس کمتر داره و اینکه ۳ تا ریاضی و یک زبان عمومی کمتر داره که خودشون خیلی وقت گیرن
از طرفی هم کارم برنامه نویسیه و کارای تحلیل هم گاها انجام میدم و فکر میکنم رشته مهندسی نرم افزار مناسب تره
ولی ازاونجایی که به رتبه دو رقمی فکر میکنم باز دودل میشم که نتونم همه ی درساشو بخونم واسه کنکور
خواهشا یه نفر بیاد این دو تا رشته رو برام با هم مقایسه کنه
هم از نظر آینده شغلی در ایران و خارج از کشور
هم از نظر اپلای شدن
هم از نظر اینکه تو کدوم رشته بهتر و راحت تر میشه مقاله داد
هم از نظر اینکه آی تی طوری نباشه که بعد از سه سال ببینی دقیقا تو هیچ زمینه ای تخصص نداری و سر درگمی
خیلی ممنون
لطفا کمک کنید وقتم داره هدر میشه بخدا با دو تا از استادای دانشگاه اصفهانم حرف زدم ولی یکیشون گفت مهم مقاله و پایان نامه ست
یکیشونم گفت نرم افزار بهتره و آینده شغلیش بهتر
منم پارسال بین این دو تا باید انتخاب می کردم تهش رفتم IT
هر کدوم یه سری بدیا و خوبیایی دارن ولی IT از نظر شغلی یه کمی بهتره ولی تفاوت اونقد نیست که علاقه رو نادیده بگیرید.
یه چیز مهم رو که باید در نظر بگیرید اینه که ظرفیت های IT خیلی کمه و کنکورش سخت تر و شرکت کنندش بیشتره هر چند که بعضیا فقط چون شناوره انتخابش می کنن که خیلی با اونا رقابت ندارید ولی در مجموع برای شما که شاغل هم هستید یه ریسکه.
گرایش امنیت و شبکه ارشدش تقریبا سخته ولی واسه مقاله این جور چیزا خوبه ولی تجارت وIT ارشدشون آسونتره ولی از لحاظ مقاله و اینا نمیدونم چجوریه. واسه اپلای هم فک کنم بیشتر دانشگاه و میزان فعالیت خودتون مهم باشه وگرنه این دو تا رشته اونقدام با هم فرق ندارن.
اگه میخواید انتخاب درستی داشته باشید حتما لیست درسای ارشد این دو تا رشته و ظرفیت هاشون و دانشگاههایی که پذیرش دارن رو مطالعه کنید و به هیچ وجه از روی اینکه یه رشته فلان قدر درس کمتر داره تصمیم نگیرید. یادتون باشه کنکور یه ماراتونه و مهم میزان خوندن شماست نه تعداد درسا.
(۲۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)Bahaareh نوشته شده توسط: فقط یک نفر می تونه کامل شما رو راهنمایی کنه، با دکتر خلیلی فر مشورت کن به نظرم
موسسه مهستان
جواب دکتر خلیلی فر کاملا مشخصه
IT رو میگه چون بین رشته ای و بعضی گرایشاش ارشد آسونتر دارن و میشه راحت تر دکتری گرفت.
به نظرم اینا خیلی ملاک نیست. با یکی که تو این زمینه کار کرده باشه مشورت کنی بهتره. ولی اظلاعاتش راجع به کنکور IT خیلی خوبه مخصوصا کتابایی که دارن جدیدا ازش سوال میدن و ... . اگه رشتتونو انتخاب کردید حتما برید راجع به کنکور باهاش حرف بزنید خیلی میتونه مفید باشه و مقداری زیادی شما رو جلو میندازه ولی بعضی کتابای تستی که معرفی می کنه رو خیلی جدی نگیرید یه خورده مغرضانه است البته فقط بعضیاش.