atharrashno (اطـــــــهـــــــر) پاسخ درست: ۶ سوال تاریخ ثبت نام: ۲۰ مهر ۱۳۹۰ تاریخ تولد: ۲۵ February 1366 (37 ساله) زمان محلی: ۲۴ November 2024 , 03:40 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
Masoud05 (19 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۲:۳۰ ب.ظ) |
|
توی شناسایی اماری الگو + یادگیری ماشین + مباحث تصویر + رباتیک | |
parinaz_st70 (18 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۲:۰۱ ق.ظ) |
|
نه شنبه و دوشنبه | |
parinaz_st70 (17 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۷:۵۸ ب.ظ) |
|
بله از آموزش ولی از هفته اینده کلاس ها شروع میشه | |
parinaz_st70 (16 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۹:۱۸ ب.ظ) |
|
فردا ۸ تا ۱۰ ۱۰ تا ۱۲ و ۱ تا سه کلاس داریم شما هم اینقد خودتو با سطح دانشگاه و اینا اذیت نکن... ارشد همش دو ساله و استادا هم هیچ کاری نمیکنن. خودمونیم که رزومه میسازیم. همینم قبول شدیم خدا رو شکر |
|
parinaz_st70 (15 شهریور ۱۳۹۳ در ۱۱:۵۵ ب.ظ) |
|
فکر کنم خودشون امروز تازه فهمیدن که به ما نگفتن بیایم ) من فردا صبح میرم ببینم چه خبره . من فکر میکردم ۲۹ ام کلاسمون شروع میشه بر طبق تاریخ ثبت نام. همه چی قاطی شد |
|
Masoud05 (15 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۲:۲۷ ب.ظ) |
|
سلام. لینکهایی که به من دادید فایده ای نداشت. ببینید استادی که تو زمینه تصویر و صوت کار کنه میشه سمت سیگنال. برای انتخاب استاد، هم حوزه مهمه و هم اینکه استاده باسواد باشه و با اخلاق پس توصیه میکنم برید با سال بالایی های دانشکده خودتون صحبت کنید. داده کاوی تو همون درس های شناسایی آماری الگو و یادگیری ماشین هست. |
|
parinaz_st70 (15 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۱:۵۵ ب.ظ) |
|
صندوق پیام هات پر شده . من نمیتونم بهت پیام بدم متاسفانه . ایمیل های مانشت هم معمولن میرن تو اسپم . گفتم اینجا بگم | |
MAG (05 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۵ ق.ظ) |
|
سلام. خوشحال میشم راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
good-wishes (03 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۸:۰۹ ب.ظ) |
|
کامنت موقت : پاسخ شما در پیام خصوصی ارسال شد | |
atharrashno (27 شهریور ۱۳۹۱ در ۰۲:۰۶ ب.ظ) |
|
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
parimehraban (11 بهمن ۱۳۹۰ در ۰۱:۵۳ ق.ظ) |
|
وای چقدر عکستون نازه بخورمش . | |
atharrashno (10 بهمن ۱۳۹۰ در ۰۹:۱۳ ب.ظ) |
|
اره عکس بچگی هامه( باورکن دیگه زود باش) (ایکون دندون) |
|
fe_atash (24 دى ۱۳۹۰ در ۰۸:۴۹ ق.ظ) |
|
این دختر کوچولو عکس خودتونه؟ | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |