(۰۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Fatemeh نوشته شده توسط: سلام
به نظر من که الان در پایان دو سال ارشد هستم، خوبه که متلب رو یاد بگیرید. کار دیگه ای که من کردم این بود که با توجه به علاقه ام، فیلد کاریم رو سعی کردم تعیین کنم (دانشم رو درباره اون تا حدی بیشتر کنم) همچنین با توجه به رتبه ام، یه حدس زدم تا که کدوم دانشگاه ها ممکنه قبول شم و رفتم دنبال شناختن استادها.
بابت راهنماییتون بسیار سپاسگذارم
میتونید راهنمایی بفرمایید تقریبا چه فیلدهای کاری وجود داره؟ و چ پیش نیازهای مطالعاتی برایشان لازم هست؟
و اینکه رتبه من ۳۸۵ هست نظری دارید در مورد اینکه احتمالا چ شهری قبول میشم با توجه ب اینکه امسال موضوع تغییر ضرایب دروس تخصصی پیش آمد و ضریب آن از ۴ ب ۲ تغییر کرد
خواهش میکنم. یکی از دوستان لطف کردند و زمینه های تحقیقاتی رو فرمودند..که من "پردازش زبانهای طبیعی یا - Natural Language Processing - NLP" رو اضافه میکنم و ترجمه ماشینی که ایشان ذکر کرده بودند، زیر مجموعه این فیلد میشه.
همچنین گفته بودند که برخی از فیلدها همپوشانی داره که درست میگن.مثل استفاده از منطق فازی یا شناسایی الگو و یا شبکه های عصبی در پردازش متن.
همچنین یکی از دوستان درباره فن ترجمه گفته بودند که من یادم رفته بود..ایشان هم درست فرموده اند اما اینکه کلاس رفتن برای ترجمه مفید هست رو نمیدونم چون من بیس زبان تقریبا خوب بود و دونستن لغت بیشتر بهم کمک کرد.
در مورد رتبه تون و اینکه کجا رو میتونین قبول بشید حقیقتا اطلاع زیادی ندارم مخصوصا اینکه ضرایب مثل اینکه تغییر کرده..شما تا اینجا تلاشتونو کردین..بقیه شو توکل کنین
انشالله جای خوبی قبول میشید.
موفق باشید