(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: اگه امسال نری ی عمر پشیمون میشی
من واقعاً میخوام که امسال برم ولی قبول نمی شم
و نمیخوام وقتمو تا شهریور تلف کنم واسه احتمال کمه قبولی.
منم به خاطر شرایط سنجش و ظرفیتا نگران موندن سال دیگه ام که اوضاع بدتر بشه :-؟؟
(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ب.ظ)Trex2008 نوشته شده توسط: اگه امسال نری ی عمر پشیمون میشی
درک نمیکنم چرا اینطور با قطعیت در مورد چیزی که نمیدونید نظر میدید و بقیه رو دلسرد میکنید. ایشون خودش میگه خوب خونده بوده و بر اثر بیتجربگی نتونسته خوب کنکور بده که بعداً ایرادش رو متوجه شده. یعنی شاید همین الان کنکور بده رتبهش بسیار بهتر از ۱۰۰ و ۲۰۰ باشی که آورده.
از این گذشته، اصلاً گیریم که ایشون هیچی نخونده بوده، صدها نفر هستند که سال اول بد کنکور میدند و سال بعد ۱ رقمی میشند. نفر اول هوش پارسال، سال اول کنکور رو خراب کرده بود ولی سال دومش ۱ شد! اگه ایشون اون موقع میومد به شما میگفت که من رتبهم ۲۰۰ شده و میخوام یه سال دیگه بمونم، شما میگفتی یه عمر پشیمون میشی و چون مشهدی هستی همون فردوسی مشهد قبول میشی، اون بزن؟
نظر شخصی بنده اینه که ایشون چون ظاهراً اهل اصفهان هم هستند، برن اصفهان معماری بخونند که تووش شبکه کار میکنند و اینطوری به هر دو خواستهشون هم میرسند ولی اگه دلشون راضی نیست، هیچ کاری نمیشه کرد و باید بمونه کنکور بده.
وقتی دارید در مورد آینده و زندگی یک نفر نظر میدید لطفاً همهی جوانب رو بسنجید، هر چند که نیتتون خیر بوده باشه.
مرسی که انقد دقیق بررسی میکنید
ولی من سمنانی هستم و فقط تمایل دارم نزدیک سمنان برم دانشگاه که متاسفانه فقط تهران داره !!!
پس شما فک میکنید ارزش یک سال دیگه خوندن رو برای معماری داره؟؟
(۰۲ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: من صلاح شمارو میخوام. شبکه زیاد اش دهن سوزی نیست!!!!
مرسی، شما لطف داری
ظاهراً بر اساس اطلاعات من، تو زمینه سخت افزار و معماری کار کمتر هست :-؟؟
نمی دونم، شاید اشتباه میکنم.