(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۷ ب.ظ)Zahra.70 نوشته شده توسط: (31 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ ب.ظ)saeed313 نوشته شده توسط: ما یه متنی جهته همدردی با دوستان نوشتیم،مبنی بر اینکه کنکوره فناوری آسونه،نمی دونستم خیلی ها بهشون بر می خوره و منفی میدن...
من قصد مسخره کردن نداشتم و عذر خواهیم کردم...ولی هرکسی که هم کنکوره فناوری داده هم مهندسی می دونه که فناوری آسون تره...
همین دوستانی که الان منفی دادن...بی خیال
در خانه اگر کس هست ...یک حرف بس است
بزرگوار ... شما رو حساب تعصبی که به رشتتون دارید و رو حساب اینکه خیلی از کامپیوتری ها رتبه آی تی شون خوب شده میگید کنکور آی تی راحت تر بوده!!!! در صورتی که اولا کنکور آی تی به مراتب سخت تر و البته ناعادلانه تر از کامپیوتر بود.بعد هم اگه کامپیوتری ها رتبشون در کنکور آی تی هم خوب باشه به خاطر آسونیه آی تی نبوده به خاطر این بوده که امسال نرم افزار و شبکه خیلی خیلی سخت بودن بچه های آی تی نتونستن اونجور که باید از پس سوالاش بربیان و در این صورت فرقی با بچه های کامپیوتر نمیکردن(چون میدونین که کامپیوتری ها همه ی درس های ما رو دارن به جز نرم و شبکه - که باید اینا رو خودشون بخونن).اینطوری خیلی از کامپیوتری ها رتبشون در آی تی هم خوب شد مثل رتبه کامپیوترشون.
بچه های اینجا به اندازه ی کافی ناراحت هستن پس من از همه خواهش میکنم این بحث رو خاتمه بدیم. شما هم ناراحت نباشید. شاید شما بدگفتین و بقیه هم برداشت بد کردن. پس دیگه بی خیال
من کلا آدمیم که خیلی ناراحت نمی شم...
اینو گفتم که بدونبد اصن ناراحت نشدم
فقط خواستم بگم اتفاقا من اصلا روی کامپیوتر تعصب ندارم،و رشته ی مورده علاقم برقه....ولی اینجا برخی دوستان متاسفانه خیلی رویه رشتشون تعصب دارن....
منفی رو هم از اون جهت گفتم که خیلی تعجب کرده بودم...وگرنه منفی یا مثبت برای من ارزش نداره....
باز هم اگه سوء برداشتی شد از باب مسخره کردن، فقط می تونم اینو بگم که واقعا چنین قصدی نداشتم...
و باز هم دعا می کنم که مشکل برطرف بشه...
ولی همچنان رویه حرفه خودم هستم....می تونم اثباتش کنم،ولی برای کش ندادن بحث از ادامش خودداری می کنم...
در پایان به این افرادی که زود قضاوت کردن فقط می تونم جملیه فامیله دورو تکرار کنم که می گفت:
آقایه مجری اینا چرا اینطورین...